Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што кога сопругот отворено се додворува н... 28.7.2011 12:22:10
kuklica
Kakva sreka sto nemam takov zaostanat maz Ama toa e taka bidejki ne e stegnat covekot vo nekoj obrac i ne smee da se zavrti ni levo ni desno ,ako go stegas e uste poloso.Dvajcata si imame sloboda(pred se doverba) i fala mu na gospod dosega znaeme da go cenime toa
RE: Што кога сопругот отворено се додворува н... 28.7.2011 12:30:04
anedespo
Флертување признавам до граница. Па секој сака да се допадне пред други и да е најдуховит, најинтересен, најкурназ. Сепак довербата е најбитна. Може и да е мумуле, па да не збори пред тебе ништо, а зад грб да си ја оговара жената кај ќе стигне.
RE: Што кога сопругот отворено се додворува н... 28.7.2011 16:11:57
mama26
temata e otvoreno dodvoruvanje ili flertuvanje od {"mm so drugi zeni a pred moi oci:" ...sto e krajna glupost i prostotiluk .i nema pravdanje za takvi greski..zatoa sto koj flertuva pred tebe zamisli pozadi tebe sto pravi..ako pred tebe ima granici pozadi tebe nema..moree dosega sum nemala vakvo iskustvo a ako imam nema da trpam i obratno
RE: Што кога сопругот отворено се додворува н... 28.7.2011 16:19:32
arh_diz
Sve sto e lepo i bogu e drago Nikogas ne sum se nasla vo situacija mm da se dodvoruva na nekoja .Toa sto poglednal vo nekoja ne e nisto strasno ocite se za gledanje neznaci deka dokolku toj gleda vednas ke ima nesto so nejze.Pa i jas gledam koga ke vidam nekoj ubav i sto sega treba mm panika da krene , i da pocne raspravija Dokolku nemame doverba ednen vo drug podobro da ne sme zaedno E sega dokolku se dodvoruva i misli da ima nesto so nekoja licnost , toa bi go resile na drug nacin
< Поракaта ја уредил arh_diz RR -- 28.7.2011 16:22:59 >
RE: Што кога сопругот отворено се додворува н... 12.8.2011 12:56:39
vesna1
Dolgo nemam pisano vo ovaa tema, a i neznam sto da pisuvam. Jas i MM se totalni stranci, on celo vreme na rabota a i koga e doma ke si sedne na kompjuter ili ke si izleze, ne pravime muabet ni pet minuti. Samo ke prasa sto treba da kupam i tolku i si se povlekuva. Jas sum celo vreme sama, na rabota do 17 casot, posle decata i kukata i zivotot mi se vrti samo okolu toa. Mozebi ima i druga bidejki e mnogu laden sprema mene. Sekoj den ocekuvam da mi rece jas si odam. Iskreno nekolku pati se spremav da mu recam da se razvedeme, no ipak mi trebaat negovite pari bidejki so edna plata tesko se zivee. Cesto pati go gledam ke sedne na Skype i so nekoj srbinki pravi muabet se ligavi. Se pomiriv so situacijata, ako saka slobodno neka si odi ne go drzam ni pet minuti. Prema nego pocnuvam da custvuvam omraza bidejki me natera da rodam vtoro dete i sega taka se ponasa. Barem so edno dete ke mi bese polesno i da se razvedev. Ama neka mi se zivi i zdravi decata jas ke si gi cuvam.
RE: Што кога сопругот отворено се додворува н... 12.8.2011 13:03:49
miana
Mozebi ima i druga bidejki e mnogu laden sprema mene. Sekoj den ocekuvam da mi rece jas si odam. Iskreno nekolku pati se spremav da mu recam da se razvedeme, no ipak mi trebaat negovite pari bidejki so edna plata tesko se zivee. Cesto pati go gledam ke sedne na Skype i so nekoj srbinki pravi muabet se ligavi. Se pomiriv so situacijata, ako saka slobodno neka si odi ne go drzam ni pet minuti. Prema nego pocnuvam da custvuvam
Mozno e tvojata omraza da pravi da bides ladnokrvna na ponasanjeto na tvojot soprug..Neznam kako izdrzuvas,no mislam deka treba da si rascistite sto e kako e bidejki ke dovedes do situacija da se zatreska vo nekoja i da bide spremen se da napravi za nea.e togas i decata ke mu bidat vo vtor plan..vidi razgovaraj so nego...videte na sto ste,bidi fer daj mu opcija.
RE: Што кога сопругот отворено се додворува н... 12.8.2011 13:10:01
miana
Dolgo nemam pisano vo ovaa tema, a i neznam sto da pisuvam. Jas i MM se totalni stranci, on celo vreme na rabota a i koga e doma ke si sedne na kompjuter ili ke si izleze, ne pravime muabet ni pet minuti. Samo ke prasa sto treba da kupam i tolku i si se povlekuva. Jas sum celo vreme sama, na rabota do 17 casot, posle decata i kukata i zivotot mi se vrti samo okolu toa. Mozebi ima i druga bidejki e mnogu laden sprema mene. Sekoj den ocekuvam da mi rece jas si odam. Iskreno nekolku pati se spremav da mu recam da se razvedeme, no ipak mi trebaat negovite pari bidejki so edna plata tesko se zivee. Cesto pati go gledam ke sedne na Skype i so nekoj srbinki pravi muabet se ligavi. Se pomiriv so situacijata, ako saka slobodno neka si odi ne go drzam ni pet minuti. Prema nego pocnuvam da custvuvam omraza bidejki me natera da rodam vtoro dete i sega taka se ponasa. Barem so edno dete ke mi bese polesno i da se razvedev. Ama neka mi se zivi i zdravi decata jas ke si gi cuvam.user posted image
(О
A STO SE SLUCI SO KOMSIKATA? RAZGOVARAVTE OD TOGAS ILI.........?
RE: Што кога сопругот отворено се додворува н... 12.8.2011 13:18:04
annie
ИЗВОРНА ПОРАКА: vesna1
Dolgo nemam pisano vo ovaa tema, a i neznam sto da pisuvam. Jas i MM se totalni stranci, on celo vreme na rabota a i koga e doma ke si sedne na kompjuter ili ke si izleze, ne pravime muabet ni pet minuti. Samo ke prasa sto treba da kupam i tolku i si se povlekuva. Jas sum celo vreme sama, na rabota do 17 casot, posle decata i kukata i zivotot mi se vrti samo okolu toa. Mozebi ima i druga bidejki e mnogu laden sprema mene. Sekoj den ocekuvam da mi rece jas si odam. Iskreno nekolku pati se spremav da mu recam da se razvedeme, no ipak mi trebaat negovite pari bidejki so edna plata tesko se zivee. Cesto pati go gledam ke sedne na Skype i so nekoj srbinki pravi muabet se ligavi. Se pomiriv so situacijata, ako saka slobodno neka si odi ne go drzam ni pet minuti. Prema nego pocnuvam da custvuvam omraza bidejki me natera da rodam vtoro dete i sega taka se ponasa. Barem so edno dete ke mi bese polesno i da se razvedev. Ama neka mi se zivi i zdravi decata jas ke si gi cuvam.
jas ne znam kako mozes se ova da go trpis!!!jas ne bi mozela ni za nikoi pari.ke zvuci kako klise ama zaradi decata ne se ostanuva vo brak.ne bi sakala decata da gledaat kako nie se karame ili se razminuvame kako da ne se poznavame
RE: Што кога сопругот отворено се додворува н... 12.8.2011 13:46:39
Anonimen
abe zenski lesno e da se kaze kako trpis jas ne bi trpela pa vprocem i koja od nas saka mazot da e idiferenten sprema nea da bidat stranci pod ist pokriv,site vikame podobro razvod odkolu izmacuvacka,ama so dve decinja bez pari e toa e uzas,koga nema da mozes da gi naranis i obleces a tek pa za drugi raboti toa e extremen podvig, veruam deka sekoja zena koja e nesrekjna vo brakot i sto znae deka ako se razvede od mi deka ke ima dovolno sredstva finansiski i dom za ziveenje za decinjata 5 minuti nema da trpi sr od mazot..nekako toj fakt mn mazi znaat da go zloupotrebat i mislat deka se im e dozvoleno vo brakot
RE: Што кога сопругот отворено се додворува н... 12.8.2011 13:52:15
miana
Da,ama jas kako sto citav - stanot e nejzin,taa si ima plata a so ve deca bogami i alimentacija ke treba da i plaka pa pak ke gi ima istite pari a nema da gleda kako pred nejzini oci soprugot sto nekogas go sakala najmnogu im se ligavi na drugi..Jas barem taka ne bi izdrzala..Pod moj pokriv,pred moi oci da se pravis kako da me nema? Pa treba li toa da se trpi? Pa neli e i ona greota? Pa toj tatko pak ke im bide tatko n atie deca,pak ke im kupuva se sto treb a( ako e tatko na mesto) barem ke moze i ona da si ja bara srekata na strana,a vaka toj si pravi sto saka a ona se jade od nervoza...More ic- daj mu klocata tami..sekako prvo sedni i razgovara j i ako pruzi otpor i ne se menuva - ic,sto e ti e takov? a go peres,da go peglas za druga? neeee,toj film NE
RE: Што кога сопругот отворено се додворува н... 12.8.2011 15:22:33
Maca25
весна, баш пред некое време ја разгледував темава и се прашував дали се средиле работите кај вас. Искрено, стварно не знам како го трпиш тоа, флерт (макар и на интернет) со други жени, игнорирање од негова страна?! Не сте седнале да правите муабет во која насока ви се движи бракот? Сепак, имате 2 златни дечиња на кои им е потреба љубов од двајцата родители, не ти да бидеш и мајка и татко! мила, за се постои решение, дали со добар/позитивен исход или пак негативен. Одете на советување, разговоарјте, не ги оставајте работите да се средат (оладат) сами по себе.
Дали вашите момчиња си ги допираат? пеперутка16
Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.