|
Viktori -> RE: Што кога сопругот отворено се додворува на други жени пред тебе (14.1.2011 13:10:07)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: vesna1 Imam problem i sakam da gi cujam vasite mislenja. Mojot soprug otvoreno se dodvoruva na drugi zeni pred mene. Imeno ima edna nemazena komsika koja zivee do nas sama pod kirija i cesto pati odi na kafe kaj nejze sam. Mene taa mnogu me nervira. Isto taka bilo da e zgodna prodavacka, komsika, prijatelka ednostavno im e se pika, gi rasprasuva za nivniot intimen zivot, pa vika ajde da pieme kafe. Eve sabajlevo posizev koga ja vikna da odi so nas so kola na rabota, pa me ostavija mene i produzija sami. Neznam kako da reagiram. Kako da go pravi toa namerno, znae deka me nervira. Inace jas ne sum mu dala nikakov povod, samo rmbam na rabota, doma , dve deca i nemam vreme za nisto drugo i nikakva pomos. Neznam sto da pravam, nekogas mi doaga da go isteram od doma i sama da si gi cuvam decata bidejki stanot e moj, imam plata.[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley13.gif[/image] а да земеш еден стап, па маж ти да биде пионер - маж, жртва на семејно насилство во РМ? [sm=smiley18.gif] Инаку кога ќе разговараш со него, јас искрено не верувам дека ќе биде искрен, ама мораш да пробаш, посочи му онака узпут дека не те срами тебе, туку децата и целото семејство! Тоа со сексуални изненадувања, јас мислам дека се џабе... Филмови, филмови кои се прават во екот на врската, подвезици, штикли и кинење облека..... но ако те сака и ако сака секс со тебе ако уживате обострано, тој ќе води љубов со тебе ако мирисаш на риба пржена.....Не е тука до изненадувања и возбудувања, туку нешто подлабоко, треба повеќе од чипкани гаќи...
|
|
|
|