Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 12.6.2013 22:41:19
Annet
hahaa ,ama cel den ja barame doma site,i Iva mi pomaga:))) Na koj mu e pisano ke si ja najde:))))) A kolku dena ke se baraat kravicki??:))da znam sigurrno ako ima i utre da si legnam hahahhahhha
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 12.6.2013 22:57:08
Snowhite RR
Леле преѓе да ви кажам, мајка ми беше дојдена ја чуваше Ј од сабајче бев доп работа и после ме чекаше да ја однесам дома, а јас се закликав овде и гледа таа овие тортициве и благиве ги кликам и ми вели ајде да одиме сега што правиш сега слатки ќе правиш Какви слатки и викам, па ете гледам тука бараш за слатки хахах, абе се пресмеав мислеше рецепт барам
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 13.6.2013 8:39:30
sandriana RR
Добро утро жени, ајде на јурииииш!!!!!! Ники, нема љутиш од мм, се за наша РРаја Е, ајде баш да видиме, мала е разликата, дали ќе успееме да ги надминеме
mozes i sega da izmenis, dodaj uste nekoja slika inaku lajkuvano i ovde da pisam bas me voodusevija kapite i me iznenadi, ne ocekuvav od tebe takvi racni raboti
< Поракaта ја уредил niki -- 13.6.2013 12:44:49 >
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 13.6.2013 12:54:26
niki
zosto seljak u dusa, pa toa se pravi vrednosti, da sozdades nesto so svoi race e mosne ceneto po svetov ne ocekuvavav zosto retko naletuvam kaj nasite mladi zeni interes za nesto vakvo a na net im se cudam umetnost so igli imat napraveno nekoi zeni
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 13.6.2013 13:17:03
vezilka RR
Почитувани корисници,
Во вчерашниот ден се забележани извесни неправилности во играта, дупли кориснички имиња од иста IP адреса, кои освоиле дневна и беа во борба за главна награда, коментари на статии кои се со единствена цел за добивање на поени и дупли (исти) коментари на албуми. СИТЕ коментари се избришани и еден корисник е баниран. Има промена во листата на добитници од вторник и среда, проверете, сега некој од корисниците кои имале помалку поени и немале награда, сега имаат.
Тимот на Рингераја.мк ги поддржува сите кои играат по правилата и ќе продолжи да ги санкционира СИТЕ кои не играат според правилата. Прекршителите се санкционирани. Рингераја.мк изгуби околу 16.000 поени, но НЕ смееше да се дозволи некоректна игра.
Им благодариме на сите кои се за ФЕР игра! Ние сите заедно ќе надокнадиме!