Рингераја.мк е најголем специјализиран интернет портал, наменет за младите родители и трудници во Македонија. На сегашните и идни родители им овозможува пристап до квалитетни информации за забременување, бременост, развој, здравје и одгледување на децата.
Copyright 2009-2026
Ringeraja.mk
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Испечати

отидовме на одмор и тоа благодарение на сестра му на мм која ни го плати речиси целиот. И да да не заборавиме и јас и мм работиме, јас на две работни места и плус проекти и пак имаме колку за јадење да можеме од се по малку да си каснеме. ама тоа не значи дека некој ми е виновен, јас и на мм му велам најди си дополнителна работа едноставно такво време дојде, скап е животот кај нас тоа е факт, и плус со кредити заглавени значи решение мора да се најде. од кукања фајде нема затоа бог ни дал раце, ум тоа е нашето оружје и ако си доволно умен ќе ти бидат доволни
Па бетер муабети правеа од ова простациве во маало, почнаа жени, мајки, шајки се да мешаат...Абе згрозена сум, ама повеќе загрижена. Што се случува
, а камоли по струка