Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 4.3.2014 20:03:38
Mimi33
Откако ме преплаши до смрт бевме уште еднаш кај Др.Маргарита на контрола за секој случај и сега се навецера и си егна...а другиот бебуш сега се обидува да заспие па малку да потсредам дома на рает
RE: Што прават вашите деца во моментот? 19.3.2014 16:46:29
stellica
мојава принцеза(дека сме во филм на принцези последно време)спие и не може да се изнаспие кутрата...дали дека беше болна па спие ли спие по 3 саати преку ден и за некое чудо и навечер не заспива тешко за разлика од порано.до болеста ќе е сигурно море нека спие колку сака само да се опорави срцката..
RE: Што прават вашите деца во моментот? 19.3.2014 19:19:22
Defne90 RR
Помалото си игра со шишето за вода от прееска го носи во раце жива вода се направи и за жива глава не ми го дава. А поголемото отиде кај свеќи и таму најверојатно јаде тост пред компјутер.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 20.3.2014 9:27:49
AneLav RR
Двајцата се растрчуваат колку што им дозволува просторот и праат ршум по дома Среќа што не ме заприметуваат дека седам на компјутер оти толку ќе ми биде
RE: Што прават вашите деца во моментот? 14.4.2014 22:37:08
Melanija RR
Спие , изгледа затоа сме тука
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Што прават вашите деца во моментот? 11.6.2014 15:12:37
princessa
со плачење си добива од играчките на Н, а таа се лути и ми бара за возврат чоколада. ЌЕ МЕ ЗБУДАЛАТ
RE: Што прават вашите деца во моментот? 12.6.2014 8:39:38
princessa
Н е во градинка а вози една приколица