Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Што прават вашите деца во моментот? 26.11.2013 14:04:16
Martins mom
Големиот си рчка нешто во таблетот, а малата спие
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 26.11.2013 14:05:29
Felly RR
И мојава е во градинка, ама не знам што и стана, во послендо време многу не спие таму.
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 26.11.2013 14:55:24
elenak
Спие.
_____________________________ You don''t have to be perfect to be a perfect parent.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 26.11.2013 16:35:04
AneLav RR
Спијат од 16часот...
_____________________________ Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!
RE: Што прават вашите деца во моментот? 28.11.2013 19:04:00
Mihaela 2010
Gleda Dora jas odmaram var am gravce za utre i pecam zuzu za vecera
_____________________________ Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 28.11.2013 19:36:19
Bethany
се игра со воз-играчка и вика ту-туут
_____________________________ " Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."
RE: Што прават вашите деца во моментот? 28.11.2013 22:07:43
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR Се превртува во кревет, а од пред еден саат ја легнав да спие. Истото време, истите случувања.
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 30.11.2013 9:55:42
Mihaela 2010
Jade burek ,pie jogurt,tato denes toa napravil za dorucek
_____________________________ Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 30.11.2013 9:57:32
AneLav RR
Седнати се во столчиња и чекаат да им дадам прво прополис па овошје ....
_____________________________ Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!
RE: Што прават вашите деца во моментот? 30.11.2013 9:57:52
elenak
Гледа Бумба на телефонот.
_____________________________ You don''t have to be perfect to be a perfect parent.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 30.11.2013 10:13:34
Bethany
прави гаража за кола од коцки
_____________________________ " Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."
RE: Што прават вашите деца во моментот? 30.11.2013 20:43:13
Mihaela 2010
gleda detska evrovizija,do preska igrase a sega ke sviri na sintisajzerot....uste malku i odime vo krevet
RE: Што прават вашите деца во моментот? 30.11.2013 21:42:01
zzaa
Сега заспа, па да ве зирнам.
_____________________________ Денот кога се збогатив ... Станав мајкa http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ принцеза на мама
RE: Што прават вашите деца во моментот? 7.12.2013 15:49:39
Mihaela 2010
Otide so tatkoi da spie,na gosti kaj moite sme pa uzivkam malku
RE: Што прават вашите деца во моментот? 7.12.2013 15:56:16
deluxe
Малото си спие,големото игра со другарка и
_____________________________ „ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
RE: Што прават вашите деца во моментот? 7.12.2013 20:03:30
Felly RR
Го гледа Барни на ТВ и зборува по телефон со татко и.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.12.2013 14:54:33
Mihaela 2010
Si dobi igracka oprema za doktori i so tato si igraat
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.12.2013 15:36:06
Martins mom
Golemiot gleda k-15 na telefonot, a malata si gleda naokolu legnata vo krevetceto Gi obozavam koga se mirni i koga e tisina vo kukjata
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.12.2013 15:41:16
AnnaMolly RR
Сигурно беснее по дома, глуми Спортакус. На работа сум, се чуваат денес со баба.
_____________________________ Live and let live
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.12.2013 15:43:07
rina13
Гледа цρтани со татκо и.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.12.2013 15:48:04
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR Сигурно беснее по дома, глуми Спортакус. На работа сум, се чуваат денес со баба. Лелееее, не ми се верува И М. го прави истото, омилен јунак му е и скока, вежба, прави колук напред, назад, обиди за склекови . Е многу ми е смешен кога го имитира
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.12.2013 16:23:40
mommy_angels RR
Спие и тоа веќе три саати , и работа завршив и одморив и кафе пиев ,ќе ја будам веќе
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.12.2013 19:39:39
Bethany
го јава татко му. Тој ме е коњче
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.12.2013 20:19:54
Mihaela 2010
Mie race lice zabi so tatkoi. edvaj ja kandisavme denes ne zaspa preku den i e nepodnosliva
RE: Што прават вашите деца во моментот? 11.12.2013 19:08:49
Snowhite RR
Михаил гледа Дора, а Јана демек ја ставив во оградичкава да поигра, ама плачи ми се моли да ја земам мх досадна
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Анкета
Дете.пеперутка16 Дали некогаш ви се случило возрасен, близок или не, да го удри вашето дете во ваше присуство и како реагиравте?