|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: [1]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   Музика/песна со која пораснав
10.6.2013 21:34:50   
Melanija RR
Како дете сум растена со Златно славејче и MTV music на третиот канал на МТВ и тогашните топ листи.
Madonna - Like A Prayer , Michael Jackson - Who's Bad и секако со ју песните Bajaga - Sa Druge Strane Jastuka , Bijelo Dugme-Ruzica Si Bila

Па се појави видеото и ВХС касетите па снимај од МТВ музика но дојде време на рапот SNAP! - The Power , Whitney Houston - I Will Always Love You

Ми дојдоа емоции ќе продолжам покасно user posted image
Непосредна врска до пораките: 1
   RE: Музика/песна со која пораснав
10.6.2013 22:46:11   
bucko mal
Pesnava ne e koga sum bila dete ama mnogu ja sakam I ushte se ezam na pesnata na Tose-gromovi na dusha.
Nemozam od tebe da ozdravam seta lubov dur sum ziv na tebe ja potroshiv,svetot moj minus tebe vo nego......................valda ne ja utnavuser posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2
18.6.2013 0:04:15   
vezilka RR
Ех, пораснав со музиката која ни ја пушташе тато по дома, а тоа беа Битлсите и Елвис Присли. И сега кога ги слушам, пред очи ми доаѓа тато покрај системот со милион касети околу него, а ние разиграни низ собата.

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 3
18.6.2013 9:39:38   
sandriana RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Како дете сум растена со Златно славејче и MTV music на третиот канал на МТВ и тогашните топ листи.
Madonna - Like A Prayer , Michael Jackson - Who's Bad и секако со ју песните Bajaga - Sa Druge Strane Jastuka , Bijelo Dugme-Ruzica Si Bila

Па се појави видеото и ВХС касетите па снимај од МТВ музика но дојде време на рапот SNAP! - The Power , Whitney Houston - I Will Always Love You

Ми дојдоа емоции ќе продолжам покасно user posted image

Плус ги додавам Gun's and roses - Don't you cry, New Kids on the block - Step by step, Michael Jackson - Black or white, Paula Abdul, Princ ...user posted image
Хит ми беа и топ листите на зимската рекреативна програма со ди-џеј Тоше user posted image
А од мк сцена - Меморија ми беа хит, со цел репертоар, после Студени нозе и Ена Веко user posted image
Екс ју- Мерлин, Плави оркестар-у градинка пеевме -Зелено волим те, и Сава тихо тече....
Ќе ми текне уште некој после, ќе допишам user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 4
18.6.2013 9:55:49   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR

Плус ги додавам Gun's and roses - Don't you cry, New Kids on the block - Step by step, Michael Jackson - Black or white, Paula Abdul, Princ ...user posted image

Екс ју- Мерлин, Плави оркестар-у градинка пеевме -Зелено волим те, и Сава тихо тече....
Ќе ми текне уште некој после, ќе допишам user posted image

Хехе, генерација сме, со истото пораснавме...
А Хари Мата Хари? user posted image На крај на осмото одделение правевме кореографија на Прстен и златни ланац user posted image .... Убави времиња!

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 5
18.6.2013 10:18:28   
Mihaela 2010
Porasnav so MTV,i toa so pesni od 80-90tite
na prvo mesto omilen nekad a i sega mi e Eros Ramazzoti,Madona,Mishael Jackson,U2,UB40,Eni Lenoks...ehhh i mnogu mnogu drugi

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 6
Страница:   [1]
Страница: [1]
Оди на:

Анкета

Животните одлуки ги донесувам со помош на???
kikicka

Како вие одлучувате за важни одлуки!!!

Партнерот (63%)

Фамилијата (21%)

Пријателите (0%)

Својата интуиција (16%)

Број на сите гласови: 97

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!