Музика/песна со која пораснав (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Наше секојдневие

Порака

Melanija RR -> Музика/песна со која пораснав (10.6.2013 21:34:50)

Како дете сум растена со Златно славејче и MTV music на третиот канал на МТВ и тогашните топ листи.
Madonna - Like A Prayer , Michael Jackson - Who's Bad и секако со ју песните Bajaga - Sa Druge Strane Jastuka , Bijelo Dugme-Ruzica Si Bila

Па се појави видеото и ВХС касетите па снимај од МТВ музика но дојде време на рапот SNAP! - The Power , Whitney Houston - I Will Always Love You

Ми дојдоа емоции ќе продолжам покасно [sm=smiley1.gif]

bucko mal -> RE: Музика/песна со која пораснав (10.6.2013 22:46:11)

Pesnava ne e koga sum bila dete ama mnogu ja sakam I ushte se ezam na pesnata na Tose-gromovi na dusha.
Nemozam od tebe da ozdravam seta lubov dur sum ziv na tebe ja potroshiv,svetot moj minus tebe vo nego......................valda ne ja utnav[sm=smiley36.gif]

vezilka RR -> RE: Музика/песна со која пораснав (18.6.2013 0:04:15)

Ех, пораснав со музиката која ни ја пушташе тато по дома, а тоа беа Битлсите и Елвис Присли. И сега кога ги слушам, пред очи ми доаѓа тато покрај системот со милион касети околу него, а ние разиграни низ собата.

sandriana RR -> RE: Музика/песна со која пораснав (18.6.2013 9:39:38)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Како дете сум растена со Златно славејче и MTV music на третиот канал на МТВ и тогашните топ листи.
Madonna - Like A Prayer , Michael Jackson - Who's Bad и секако со ју песните Bajaga - Sa Druge Strane Jastuka , Bijelo Dugme-Ruzica Si Bila

Па се појави видеото и ВХС касетите па снимај од МТВ музика но дојде време на рапот SNAP! - The Power , Whitney Houston - I Will Always Love You

Ми дојдоа емоции ќе продолжам покасно [sm=smiley1.gif]

Плус ги додавам Gun's and roses - Don't you cry, New Kids on the block - Step by step, Michael Jackson - Black or white, Paula Abdul, Princ ...[sm=smiley1.gif]
Хит ми беа и топ листите на зимската рекреативна програма со ди-џеј Тоше [sm=smiley36.gif]
А од мк сцена - Меморија ми беа хит, со цел репертоар, после Студени нозе и Ена Веко [sm=smiley36.gif]
Екс ју- Мерлин, Плави оркестар-у градинка пеевме -Зелено волим те, и Сава тихо тече....
Ќе ми текне уште некој после, ќе допишам [sm=smiley1.gif]

Bethany -> RE: Музика/песна со која пораснав (18.6.2013 9:55:49)

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR

Плус ги додавам Gun's and roses - Don't you cry, New Kids on the block - Step by step, Michael Jackson - Black or white, Paula Abdul, Princ ...[sm=smiley1.gif]

Екс ју- Мерлин, Плави оркестар-у градинка пеевме -Зелено волим те, и Сава тихо тече....
Ќе ми текне уште некој после, ќе допишам [sm=smiley1.gif]

Хехе, генерација сме, со истото пораснавме...
А Хари Мата Хари? [sm=smiley36.gif] На крај на осмото одделение правевме кореографија на Прстен и златни ланац [sm=smiley36.gif].... Убави времиња!

Mihaela 2010 -> RE: Музика/песна со која пораснав (18.6.2013 10:18:28)

Porasnav so MTV,i toa so pesni od 80-90tite
na prvo mesto omilen nekad a i sega mi e Eros Ramazzoti,Madona,Mishael Jackson,U2,UB40,Eni Lenoks...ehhh i mnogu mnogu drugi

Страница: [1]