|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: [1]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   Утрогестан или Криноне гел 8 %
7.2.2013 19:03:27   
skopjance
Me interesira za vasi isskustva. Imam koristeno i utrogestan i crinone gel, osven razlika vo cena jas nkoja razlika ne primetiv. Sega mislam deka doktorite i klinikite imaat skluceno dogovori so farmaceutskite kopmanii za nivna preporaka za pacientite. Sakav da znam dali deluva vo uspesnosta na IVF.

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 7.2.2013 19:19:52 >
Непосредна врска до пораките: 1
   RE: Утрогестан или Криноне гел 8 %
7.2.2013 22:15:44   
Дечка
Gelot nikogas go nemam koristeno, a utrogestan da.

Koe e poskapo, a koe poevtino?
Progesteronite sto gi upotrebuvame se so razlicen sostav ili potocno dobieni se od razlicni materii.
Primer Dabroston i Utrogestan se razlicni a dvata se progesteron. Primulut nor pa epten e razliclen, toj ne e ni progesteron tuku nesto sto go imitira.

Sporedbata napravi ja po cenata no i po toa koj od dvata e popriroden progesteron, podobar za teloto.
Mene mi e vazno i da ne mi istekuva koga ke stanam i da ima aplikator za "ins_ertiranje".
Utrogestanot znam deka nemase.

< Поракaта ја уредил Дечка -- 7.2.2013 22:16:18 >

(Одговор на членот skopjance)
Непосредна врска до пораките: 2
8.2.2013 14:53:03   
skopjance
Utrogestan e gel tableta se koristi 3 pati na den i i mesecno kosta okolu 3 800den. a Crinone gelot e so aplikacija i se koristi ednas dnevno i kosta 5 100den mesecno. I dvata se koristat pri IVF terapiaja a ne odat na recepta. Mene me interesirase dali nekoj znae dali Crinonot e podelotvorenot zato sto e poskap ili samo zaradi polesna aplikacija. Planiram da pravam novo IVF pa me interesira zatoa sto so pari sum knap. Sakav vasi iskustva zato sto sekoj doktor i bolnica koristat razlicno.

(Одговор на членот Дечка)
Непосредна врска до пораките: 3
8.2.2013 15:09:36   
Luci
ОВДЕ имаме слична тема. Постовите ќе ги префрлам таму

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот skopjance)
Непосредна врска до пораките: 4
Страница:   [1]
Страница: [1]
Оди на: