Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Вашето моментално расположение низ песна 19.12.2010 0:27:53
lukas
http://www.youtube.com/watch?v=_G7XvpcfUl0
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 19.12.2010 20:35:22
Martins mom
Guns N' Roses
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
(Одговор на членот lukas )
RE: Вашето моментално расположение низ песна 19.12.2010 20:43:06
Bogdancanka
ludujem
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Вашето моментално расположение низ песна 21.12.2010 15:46:35
Џесика
Еве цел ден што си потпевнувам, изгледа снегов ми развива носталгија за старо маало... КЛИК
_____________________________ Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
RE: Вашето моментално расположение низ песна 24.12.2010 21:29:55
Bogdancanka
edna od moite omileniklik
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Вашето моментално расположение низ песна 29.12.2010 10:59:13
lukas
KLIK
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 24.1.2011 21:42:02
mila mama
Cik pogodi
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
(Одговор на членот lukas )
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.1.2011 0:28:11
Боцко
Always
_____________________________ Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.1.2011 0:42:07
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama Cik pogodi мила мама, на рипит ми е две недели дома. Се отрувме со песнава... Ауууу песна што никогаш не здосадува... преку ВХС видео, касети, двд и во ипод... Поисон...
< Поракaта ја уредил виктори -- 25.1.2011 0:46:57 >
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.1.2011 0:47:13
Боцко
nie go imame OVA na repeat
_____________________________ Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.1.2011 0:50:31
Џесика
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama Cik pogodi мила мама, на рипит ми е две недели дома. Се отрувме со песнава... Ауууу песна што никогаш не здосадува... преку ВХС видео, касети, двд и во ипод... Поисон... Поисон е најсекс песна што сум ја слушнала некогаш, него ова буџав лебац кој ја има нек ја праќа сместа на меил, морам да ја имам ја сакам за рингтон
_____________________________ Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
RE: Вашето моментално расположение низ песна 5.2.2011 21:45:42
Pepelaska *
klik
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Вашето моментално расположение низ песна 11.2.2011 19:39:42
Viktori
Ја лузер :) нема шанса, шта ти је
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 11.2.2011 19:49:36
mila mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama Cik pogodi мила мама, на рипит ми е две недели дома. Се отрувме со песнава... Ауууу песна што никогаш не здосадува... преку ВХС видео, касети, двд и во ипод... Поисон... Ostaj, "Cik pogodi" mi e himna Se gazime so mm i ne otvarame frizider bez da go ispeeme ona "martadela i nutula" Eve za WAKA WAKA , ja obozava
< Поракaта ја уредил mila mama -- 11.2.2011 19:52:26 >
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 12.2.2011 18:28:51
annie
ej ne mi uspea help!!!kako treba?
(Одговор на членот annie )
RE: Вашето моментално расположение низ песна 12.2.2011 18:30:49
annie
YALLA HABIBI - ARABIC SONG eve vaka pa preslusajte ja!!!!
RE: Вашето моментално расположение низ песна 12.2.2011 18:34:37
mama26
http://www.youtube.com/watch?v=8jmTOYBabwc eve ja pesnata
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 12.2.2011 18:43:08
mama26
klik
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Анкета
Секс.пеперутка16 После сексот со сопругот, ти?