|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  97 98 [99] 100 101   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до...
28.6.2011 20:20:10   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: jana81

znaci ne ima za vo septemvri jas sum na 07mi a i hoho e tuka nekade 5ti 6ti ako ne se lazam aj ke se druzme celo leto
nego sakav da ve prasam dali znaete kade vo sk mozam da najdam od onie stikeri sto se za na zid ama detski nekoi so dizney motivi ili nesto slicno i dali bi znaele po koja cena da ne se mn skapi
sakav da pratam i slika za primer ama se brzam aj vecer

Да, овие ќе се сите септембарски бебиња user posted image

А таквите стикери и свашта нешто интересно јас имам видено во Џамбо, баш долу има голем избор од секакви и јас сакам такво нешто да си земам за собата за бебето.

Хеба, се најубаво ти посакувам, да сте живи и здрави и радосни, и па ајде малку кога ќе имаш време да ни кажеш збор два за тоа како се чувствуваш сега со бебето заедно user posted image

(Одговор на членот jana81)
Непосредна врска до пораките: 2451
28.6.2011 20:21:43   
SkCura77
user posted image user posted image user posted image HEBA, DA TI E ZIVO I ZDRAVO BEBCETO, GOLEMO DA RASTE I DOBREDOJDOVTE DOMICKA user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 2452
28.6.2011 20:23:57   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Bethany....pa jas i ti sme isto ....i mene mi e 09...ili do 12.09.2011..kade planirash da se poragjas..moze da se sretneme...inace kazetemi od kade moze da najdam onakvi plakar-presoblekuvalni ama da ne se mnogu skapi

pozdravce

Да, исти сме, јас ќе се породувам во Штип. А ти?
Тие пресоблекувални се многу убави, ама па јас и немам сретнато да се ефтини, испод 10000 немам видено. Ние зедовме кадичка со даска за пресоблекување заедно, ама па да имам и некаков плакар плус нема да ми биде вишок user posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 2453
28.6.2011 20:32:37   
mamicki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ДА Е ЗДРАВА И ЖИВА ПРИНЦЕЗАТА ХЕБА И ГОЛЕМА ДА РАСТЕ!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smiley31.gif]

< Поракaта ја уредил mamicki -- 28.6.2011 20:33:08 >

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 2454
28.6.2011 20:38:48   
Annet
user posted image heba neka vi e zdravo i zivo bebenceto

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 2455
28.6.2011 20:49:17   
kapina
heba cestitki  neka vi e zdrava i ziva kerkickata golema da porasne 

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 2456
28.6.2011 21:08:37   
Calypso
Честитки Хеба, да ти е жива и здрава малата принцеза, голема да расте!user posted image user posted image user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 2457
28.6.2011 21:09:31   
libra.n
Heba, cestitki za prinovata, neka e zdravo i zivo, pa cekame porodilna prikazna od tebe user posted image

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 2458
28.6.2011 21:28:46   
jana81
Heba cestitki i od mene
ziva zdrava i sekogas srekna i nasmeana da bide malata princeza, GORDOSTA na mama i tato

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 2459
28.6.2011 22:52:44   
varja
Честитки Хеба, жива и здрава бебушката user posted image
И јас се спремам за почеток на септември...утре одам за проверка на крвна слика и урина и потоа на преглед (кога ќе закажам)user posted image забушавам некако- требаше минатата недела да одам ама алергија ме фаќа од докториuser posted image

(Одговор на членот jana81)
Непосредна врска до пораките: 2460
28.6.2011 22:54:20   
Lidina
Zdravo rr, prvo heba da ti e ziva i zdrava kerkata. Jas se porodiv na 21 juni, se rodi sin mi Andrej. Ne sakase da izleze pa morase carski:-) Mamicki vi posakuvam na site lesen poragaj.

Непосредна врска до пораките: 2461
28.6.2011 23:05:11   
mamicki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ЧЕСТИТКИ И ЗА ТЕБЕ ЛИДИНА; ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ АНДРЕЈ И ГОЛЕМ ДА РАСНЕuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Lidina)
Непосредна врска до пораките: 2462
28.6.2011 23:05:29   
Sasha1
1. Chestitki Heba, da e zdrava i ziva bebushkata!
2. Imam edno prashanje do site koi imale problem so namaleni vrednosti na albumini i vkupni proteini - kakva terapija predlozil lekarot, dali kaj nekoj se podobrila sosotojbata samo so ishrana??? Moite ne se mnogu namaleni, ama mi e strav da ne padnat ushte povekje, so ogled na toa deka ne sum ljubitel na mesni proteini, a vo leto skoro na nikakvi???
3. Ima li nekoj so termin kraj na juli ili prva nedela od avgust???

(Одговор на членот Lidina)
Непосредна врска до пораките: 2463
28.6.2011 23:07:40   
mamicki
Потсредете се малку, адаптирајте се, и чекаме приказни од пораѓајотuser posted image

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 2464
28.6.2011 23:09:55   
Jule0712
Heba da e ziva i zdrava kerkickata a Lidina tebe sinceto zivo zdravo i sekogas nasemani da se i vie so niv user posted image mojot termin e 25 septemvri user posted image ima da se iznacekam za user posted image ako ne me izraduva i izleze poskoro ...pozdrav

Непосредна врска до пораките: 2465
28.6.2011 23:15:16   
mamicki
Sasha, jas sum so termin kraj na juli pocetok na avgust.

Непосредна врска до пораките: 2466
28.6.2011 23:31:36   
lilicka
Lidina Heba да ви се живи здрави бебушкитеuser posted image user posted image user posted image
Многу бакнежиuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2467
29.6.2011 0:02:21   
Olivia
Blond ,Lidina i Heba da vi se zivi i zdravi bebusite , golemo dobredojde za niv na ovoj svet, guskajte se i sakaj te se user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 2468
29.6.2011 0:09:14   
libra.n
Lidina i tebe neka ti e zdrav i ziv sinot, gledam ke ima posvatuvanje na forumovuser posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 2469
29.6.2011 0:12:56   
libra.n
ej zenski, vi se zdrvuvaat racete povremeno? Koga ke se razbudam na utro nemozam da gi svitkam prstive od raceve, vkocaneti mi se a i preku denot mi se slucuva kako zdrveni da mi se od vreme na vreme. Go prekinav magneziumot, da ne e do toa?

Непосредна врска до пораките: 2470
29.6.2011 0:13:10   
bebushkatamojaa
user posted image Cestitki za lidina i heba, zivi i zdravi da se bebuskite!!!Ajde sea i nie da se priduzime kon majcinstvoto...Jas sum denes epten konfuzna, bebushka mnogu silno mi mrda a na nekolku pati pocuvstvuvav silna bolka vo koskata od vaginata!!!!!!!Sto li ke e toa?user posted image

Непосредна врска до пораките: 2471
29.6.2011 0:15:37   
bebushkatamojaa
i jas libra.n go prekinav magneziumot a od sedmi mesec sum otecena vo stapalata, a sega veke kulminacija postignuvma so prstite na racete...zgrceni mi se veke cela nedela, i ne mi zameruvajte na pecatnite greski-edvaj pisuvam user posted image uste sto nema da proziveeme niz bremenostive...samo se dobro da izleze

(Одговор на членот bebushkatamojaa)
Непосредна врска до пораките: 2472
29.6.2011 0:31:55   
kikitina
Честитки за приновите на Лидина и Хеба user posted image . Инаку и јас откако не пијам магнезиум сум здрвена во рацете, не само на прстите туку и цела рака, и нозете во потколениците. Може требаше да си го пијам до крај user posted image .

Господ постои само ако веруваш во него!

Непосредна врска до пораките: 2473
29.6.2011 0:38:20   
libra.n
Ne Kikitina, podobro e da se prekine vo 9-ti mesec, mene i maticnata i doktorot kaj sto odam na pregled toa mi go rekoa. Ke izdrzime ajde uste malkuuser posted image

(Одговор на членот kikitina)
Непосредна врска до пораките: 2474
29.6.2011 6:05:06   
kapina
lidina cestitki neka ti e ziv i zdrav sinot golem da porasne

Непосредна врска до пораките: 2475
Страница:   <<   < Претходна страница  97 98 [99] 100 101   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  97 98 [99] 100 101   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Соби за игри.
пеперутка16

Колку често ги носите вашите деца во игротеки?