Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 20:20:10
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: jana81
znaci ne ima za vo septemvri jas sum na 07mi a i hoho e tuka nekade 5ti 6ti ako ne se lazam aj ke se druzme celo leto nego sakav da ve prasam dali znaete kade vo sk mozam da najdam od onie stikeri sto se za na zid ama detski nekoi so dizney motivi ili nesto slicno i dali bi znaele po koja cena da ne se mn skapi sakav da pratam i slika za primer ama se brzam aj vecer
Да, овие ќе се сите септембарски бебиња
А таквите стикери и свашта нешто интересно јас имам видено во Џамбо, баш долу има голем избор од секакви и јас сакам такво нешто да си земам за собата за бебето.
Хеба, се најубаво ти посакувам, да сте живи и здрави и радосни, и па ајде малку кога ќе имаш време да ни кажеш збор два за тоа како се чувствуваш сега со бебето заедно
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 20:23:57
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance
Bethany....pa jas i ti sme isto ....i mene mi e 09...ili do 12.09.2011..kade planirash da se poragjas..moze da se sretneme...inace kazetemi od kade moze da najdam onakvi plakar-presoblekuvalni ama da ne se mnogu skapi
pozdravce
Да, исти сме, јас ќе се породувам во Штип. А ти? Тие пресоблекувални се многу убави, ама па јас и немам сретнато да се ефтини, испод 10000 немам видено. Ние зедовме кадичка со даска за пресоблекување заедно, ама па да имам и некаков плакар плус нема да ми биде вишок
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 22:52:44
varja
Честитки Хеба, жива и здрава бебушката И јас се спремам за почеток на септември...утре одам за проверка на крвна слика и урина и потоа на преглед (кога ќе закажам) забушавам некако- требаше минатата недела да одам ама алергија ме фаќа од доктори
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 22:54:20
Lidina
Zdravo rr, prvo heba da ti e ziva i zdrava kerkata. Jas se porodiv na 21 juni, se rodi sin mi Andrej. Ne sakase da izleze pa morase carski:-) Mamicki vi posakuvam na site lesen poragaj.
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 23:05:29
Sasha1
1. Chestitki Heba, da e zdrava i ziva bebushkata! 2. Imam edno prashanje do site koi imale problem so namaleni vrednosti na albumini i vkupni proteini - kakva terapija predlozil lekarot, dali kaj nekoj se podobrila sosotojbata samo so ishrana??? Moite ne se mnogu namaleni, ama mi e strav da ne padnat ushte povekje, so ogled na toa deka ne sum ljubitel na mesni proteini, a vo leto skoro na nikakvi??? 3. Ima li nekoj so termin kraj na juli ili prva nedela od avgust???
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 23:09:55
Jule0712
Heba da e ziva i zdrava kerkickata a Lidina tebe sinceto zivo zdravo i sekogas nasemani da se i vie so niv mojot termin e 25 septemvri ima da se iznacekam za ako ne me izraduva i izleze poskoro ...pozdrav
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 29.6.2011 0:12:56
libra.n
ej zenski, vi se zdrvuvaat racete povremeno? Koga ke se razbudam na utro nemozam da gi svitkam prstive od raceve, vkocaneti mi se a i preku denot mi se slucuva kako zdrveni da mi se od vreme na vreme. Go prekinav magneziumot, da ne e do toa?
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 29.6.2011 0:13:10
bebushkatamojaa
Cestitki za lidina i heba, zivi i zdravi da se bebuskite!!!Ajde sea i nie da se priduzime kon majcinstvoto...Jas sum denes epten konfuzna, bebushka mnogu silno mi mrda a na nekolku pati pocuvstvuvav silna bolka vo koskata od vaginata!!!!!!!Sto li ke e toa?
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 29.6.2011 0:15:37
bebushkatamojaa
i jas libra.n go prekinav magneziumot a od sedmi mesec sum otecena vo stapalata, a sega veke kulminacija postignuvma so prstite na racete...zgrceni mi se veke cela nedela, i ne mi zameruvajte na pecatnite greski-edvaj pisuvam uste sto nema da proziveeme niz bremenostive...samo se dobro da izleze
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 29.6.2011 0:31:55
kikitina
Честитки за приновите на Лидина и Хеба . Инаку и јас откако не пијам магнезиум сум здрвена во рацете, не само на прстите туку и цела рака, и нозете во потколениците. Може требаше да си го пијам до крај .