Tanjat7880
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: ikki Не да сум нервозна ми иде да пукнам како балон од нервоза, user posted image ама сега засега убаво го кријам тоа, освен што јадам благо како луда и си правам уште полошо, ма се ме нервира се, најмногу што си немам слободааааааааа, сакам да шетам цел ден во пижами, сакам да правам ручек и вечера за двајца кои јас ќе си ги смислам , сакам да си излезам кај че ми текне без на некој да му полагам сметки и да ме гледа наопаку кога ќе си дојдам , сакам да шетам во бањарка, сакам да не чекам ред за во вц, сакам да не го слушам твто од кујна од кој не можам да заспијам пуштено е в крај, аааааа, сакам слободааа, сакам мм да е повеќе со мене и user posted image , сакам да не одам на работа и платата од мм да стигнува за се, да не си ги трошам годините на погрешно работно место сакам да учам уффф, многу сакам да , ама веќе не можам да трпам а кому да се пожалам ако не на РР , единствено нешто кое ме смирува е моето синче , толку невино кога ми се смее срценце, а како ми е само јас си знам дајте вино да му признаам , user posted image се смеам а во мене пукам пепелашке, и јас исто се чуствувам како тебе OF devojki moi,na ova vashe PUKANJE mene mi beshe daden sovet od strucno lice neli,toa shto ne si vo sostojba da go smenish,vlijaesh,popravish ne go registriraj,naucete se da se POMIRUVATE so nastanite,sostojbite i ke bidete ok! A kako seuci?!E ova e teshko no izvodlivo,ke se koncentrirate na neshto shto e vo vasha mok i nema da mislite za toa shto ne ste vo sostojba da go promenite.
|