Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
најпрво 2 3 чекори кога бевме на турнејата низ Македонија во стан на братучеда на мм во Скопје, а после тоа дома во ходникот одеднаш тргна сам ми ја турна раката и отиде до ѕидот се потпре се изнасмеа дојде до мене ме гушна и викна ПАК јас му викав браво.И уште стопати истото, нема никогаш да го заборавам тој ден и таа слика.
Marko prvite 3-4 cekori gi napravi na detsko igraliste na 11 polni meseci , koga i da izlezevme trcase po decata .Koga ke dojdevme doma odese drzejki se za mebel ili za zid.Posle pocna i doma da pravi po nekolku cekorcinja Posle prviot rodenden proodi ubavo,na detsko igraliste.Kaj nego periodot 3-4 cekorcinja trasese mesec i nesto
< Поракaта ја уредил arh_diz RR -- 13.1.2012 15:05:56 >
Кај моите дома. Бевме собрани цела фамилија, дента беше погребот на баба ми, и Нина одеднаш се пушти од раце на мм и почна да оди накај мене. направи неколку чекори и си седна. многу ни беше смешна на сите.
Дома.Првите чекори ги направи на 11 месеци во дворот ама падна и се исплаши па дури на 14 прооде самостојно сите бевме дома на skype со девер ми, а јас си играв со неа држејќи и ги рачињата одеднаш ми ги тргна рацете и продолжи сама многу не израдува
Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
И Матеа дома. Исто зимото, пред првиот роденден, ладно беше за надвор, и повеќе бевме дома. Јас и мм ја вежбавме со далечинското, ние си го подававме а таа само трчаше да го земе. И така почна да се ослободува.
М. пушти нога кај мајка ми на гости вчера. Го држев за рачињата да оди и го пуштив, мислев ќе падне на газот а тој убав на мамичка си продолжи самиот 4-5 чекорчиња. Леле кога почнав да викам, да урлам да плачам од среќа ауууу, арно што детево од памет не го извадив
doma i frlav igracki od eden kraj na sobata na drug (kako na kutrence) i so redovno vezbanje uspeavme sega sami da dojdeme do sakanoto nesto, ama ako se oseti deka ne e sigurna vednas bara mesto da se potpre ili da se zadrzi
М. пушти нога кај мајка ми на гости вчера. Го држев за рачињата да оди и го пуштив, мислев ќе падне на газот а тој убав на мамичка си продолжи самиот 4-5 чекорчиња. Леле кога почнав да викам, да урлам да плачам од среќа ауууу, арно што детево од памет не го извадив
Lele iso i V. Mm go pustil na zezanje da vidi sto kej napravi i si pocnal da odi nekoi 5-6 cekori. Posle go odnesovme vo Mc Donald's i tamu isto se pustase po nekolku cekori.Utredenta odese sam po cel stan bez da se pridrzuva do nesto. I den denes rastura kolku e aktiven
Zdravo,moeto dete proode doma ama odi na prsti.Koga stoi stoi na cela noga,ama koga odi odi na prsti.Zosto taka neznam,da go nosam li na ortopet?Dali imate i vie takvi iskustva?
mislam deka prooduvanjeto na prsti e normalna pojava kaj malite decinja i treba samo da se koregira do kaj tretata godina. odenjeto na ortoped posle prooduvanje e obavezno po protokol.
Дома, во дневна, никогаш нема да ја заборавам сликата Поготово затоа што не очекував (имаше 10 месеци и нешто), си стоеше фатена за дубакот, јас седев на тросед, зборев на тел, и одеднаш се пушти и си дојде до кај мене како патче Не ми се веруваше што видов, тоа среќа, радост бре бре... Прашајте ме сега...
Моето знаеше да се испишти така неколку чекори да направи од некаде 9 месеца и нешто,сам почна така од кревет до маса до регал на 10 месеца и 10 дена точно убаво се сеќавам и јас се расплаков од радост,сега оди ама пак го придржувам некако мал ми стои сам да го пуштам нон стоп сум по него,зошто првите чекори кога ги даде на 9 месеца ми падна се подисплаши и после некако се резерва ми се испушташе