|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: [1]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   Каде проодеа вашите деца?
13.1.2012 13:21:20   
AnnaMolly RR
Имаме тема за првите чекорчиња, ама каде проодеа нашите дечиња?

Филип прво дома се пушти малку, па по некој ден падна и се исплаши, па по неколку недели убаво и самостојно прооде кај моите, а јас не го видов :(

Live and let live
Непосредна врска до пораките: 1
   RE: Каде проодеа вашите деца?
13.1.2012 13:46:27   
dzigimigi
i nie doma proodivme zaedno so taticko koj bese uporen i samostojnoto odenje bese smao doma 

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2
13.1.2012 14:50:54   
Pepelaska *
најпрво 2 3 чекори кога бевме на турнејата низ Македонија во стан на братучеда на мм во Скопје, а после тоа дома во ходникот одеднаш тргна сам ми ја турна раката и отиде до ѕидот се потпре се изнасмеа дојде до мене ме гушна и викна ПАК јас му викав браво.И уште стопати истото, нема никогаш да го заборавам тој ден и таа слика.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот dzigimigi)
Непосредна врска до пораките: 3
13.1.2012 15:01:16   
arh_diz
Marko prvite 3-4 cekori gi napravi na detsko igraliste na 11 polni meseci , koga i da izlezevme trcase po decata .Koga ke dojdevme doma odese drzejki se za mebel ili za zid.Posle pocna i doma da pravi po nekolku cekorcinja Posle prviot rodenden proodi ubavo,na detsko igraliste.Kaj nego periodot 3-4 cekorcinja trasese mesec i nesto

< Поракaта ја уредил arh_diz RR -- 13.1.2012 15:05:56 >

Биди тоа што си

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 4
13.1.2012 16:18:58   
kikicka
На плоштад пред бутик во Хр.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 5
13.1.2012 19:10:25   
mamamoni
Кај моите на гости и многу ми е криво што не бев присутна, на работа бев ама кога си дојдов се пушташе како пајче по мене

Daughters are another version of yourself, but only better !

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 6
13.1.2012 19:44:20   
Maca25
Кај моите дома. Бевме собрани цела фамилија, дента беше погребот на баба ми, и Нина одеднаш се пушти од раце на мм и почна да оди накај мене. направи неколку чекори и си седна. многу ни беше смешна на сите.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 7
13.1.2012 22:21:44   
nadica
Дома.Првите чекори ги направи на 11 месеци во дворот ама падна и се исплаши па дури на 14 прооде самостојно сите бевме дома на skype со девер ми, а јас си играв со неа држејќи и ги рачињата одеднаш ми ги тргна рацете и продолжи сама user posted image  многу не израдува

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 8
13.1.2012 23:10:08   
mila mama
Дома, многу е ладно надвор за да шетаме сега по улици, освен у количка и дома и е единствено место кај што се движи. И да, бев присутна на нејзините први самостојни чекори user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 9
14.1.2012 8:09:44   
Felly RR
И Матеа дома. Исто зимото, пред првиот роденден, ладно беше за надвор, и повеќе бевме дома. Јас и мм ја вежбавме со далечинското,user posted image user posted image user posted image ние си го подававме а таа само трчаше да го земе. И така почна да се ослободува.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 10
14.1.2012 23:20:58   
*viva*
kerkickata proode na osum meseci doma so pomos na igracka i to so kolicka vnatre imase bebe za da go butka
to koliceto cel den go vozese niz doma i na kraj se pusti i bez nego

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 11
15.1.2012 19:49:40   
Martins mom
Во дворот дома кај нас. Се залета да го брка мачетоuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот *viva*)
Непосредна врска до пораките: 12
15.1.2012 20:20:57   
bocence
ИЗВОРНА ПОРАКА: *viva*

kerkickata proode na osum meseci doma so pomos na igracka i to so kolicka vnatre imase bebe za da go butka
to koliceto cel den go vozese niz doma i na kraj se pusti i bez nego

na osum meseci user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот *viva*)
Непосредна врска до пораките: 13
6.4.2012 11:45:58   
Luci
М. пушти нога кај мајка ми на гости вчера. Го држев за рачињата да оди и го пуштив, мислев ќе падне на газот а тој убав на мамичка си продолжи самиот 4-5 чекорчиња. Леле кога почнав да викам, да урлам да плачам од среќа ауууу, арно што детево од памет не го извадивuser posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот bocence)
Непосредна врска до пораките: 14
12.4.2012 19:09:44   
omorfo89
пред 1 недела, јас стоев до столот а она од каучот дојде сама накај мене user posted image

[img]http://lb3f.lilypie.com/aJqIp2.png[/img]

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 15
23.4.2012 21:57:00   
tnade
doma i frlav igracki od eden kraj na sobata na drug (kako na kutrence) i so redovno vezbanje uspeavme sega sami da dojdeme do sakanoto nesto, ama ako se oseti deka ne e sigurna vednas bara mesto da se potpre ili da se zadrzi user posted image

(Одговор на членот omorfo89)
Непосредна врска до пораките: 16
24.4.2012 8:30:52   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

М. пушти нога кај мајка ми на гости вчера. Го држев за рачињата да оди и го пуштив, мислев ќе падне на газот а тој убав на мамичка си продолжи самиот 4-5 чекорчиња. Леле кога почнав да викам, да урлам да плачам од среќа ауууу, арно што детево од памет не го извадивuser posted image

Lele iso i V. Mm go pustil na zezanje da vidi sto kej napravi i si pocnal da odi nekoi 5-6 cekori.
Posle go odnesovme vo Mc Donald's i tamu isto se pustase po nekolku cekori.Utredenta odese sam po cel stan bez da se pridrzuva do nesto. I den denes rastura kolku e aktivenuser posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 17
9.5.2012 14:49:26   
natasinka
Zdravo,moeto dete proode doma ama odi na prsti.Koga stoi stoi na cela noga,ama koga odi odi na prsti.Zosto taka neznam,da go nosam li na ortopet?Dali imate i vie takvi iskustva?

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 18
9.5.2012 14:53:54   
dostickage
mislam deka prooduvanjeto na prsti e normalna pojava kaj malite decinja i treba samo da se koregira do kaj tretata godina.
odenjeto na ortoped posle prooduvanje e obavezno po protokol.

(Одговор на членот natasinka)
Непосредна врска до пораките: 19
21.5.2012 16:17:59   
adrijanalima
dusickata proode doma u spalna so tatko i, a jas ne ja vidov prva posto bev zafatena so turskite seriiuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 20
21.5.2012 16:30:09   
Beatris
Дома, во дневна, никогаш нема да ја заборавам сликата user posted image  Поготово затоа што не очекував (имаше 10 месеци и нешто), си стоеше фатена за дубакот, јас седев на тросед, зборев на тел, и одеднаш се пушти и си дојде до кај мене како патче user posted image  Не ми се веруваше што видов, тоа среќа, радост бре бре... Прашајте ме сега... user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот adrijanalima)
Непосредна врска до пораките: 21
5.7.2012 14:03:14   
eleonorastrumica
Моето знаеше да се испишти така неколку чекори да направи од некаде 9 месеца и нешто,сам почна така од кревет до маса до регал на 10 месеца и 10 дена точно убаво се сеќавам и јас се расплаков од радост,сега оди ама пак го придржувам некако мал ми стои сам да го пуштам нон стоп сум по него,зошто првите чекори кога ги даде на 9 месеца ми падна се подисплаши и после некако се резерва ми се испушташе

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 22
Страница:   [1]
Страница: [1]
Оди на:

Анкета

КОВИД и бремени жени.
пеперутка16

Бремени жени, дали сте биле вакцинирани против КОВИД?

Да. (33%)

Не. (67%)

Број на сите гласови: 3

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!