Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
nadezda mila ne se razocaruvaj sto e tvoe ke si dojde. Sega obidete se prirodno mozebi ke uspeete obicno polse in vitro ostanuvaat bremeni po pririroden pat Ti posakuvam sto pobrzo da si vidis
matrica cestitki samo napret .nemoj da mislis na toj slucaj odnesuvajse normalno ti kazuvam od iskustvo.od moite golemi razocaruvanja i neuspesi.se nadevam ke ni vozvratis eden den so vakva poraka
Надежда не се разочарувај, во животот никогашне знаеме што не чека. Моја пријателка не се откажа дури ни по пет неуспешни обиди. И верувале или не шестиот беше успешен. Сега има единаесетмесечна ќеркичка. Ин витрото го направи на Клиника. А претходно одеше во Холандија, во Словенија ама ете среќата била тука.
a be fantom toa sto go kazuvas jas go doziveaf minata godina.samo za razlika od tebe jas ja napravif cela procedura duri dojdof do transver na oplodenata kletka i togas mi kazaa deka ne davaat za vas preku fondot mi rece eve mi gi vratija dokumentite ...i aj sto ke kazis na ova fantome toa e nasata drzavicka.a poke ja nemam pari no morame da odime ponatamu
dali nekoj ke mi kaze kade da odam ponatamu dosega odev vo bitola vo plodnost no nesakam veke.i dali nekoj ima praveno anti milerion hormon (toa e ispituvanje za rezervite vo jajnicite)sega vaka i nemozam da odam ponatamu dodeka ne se podobri sostojbata so jajnicite pozdrav do toj so ke mi odgovori.
blagodaram za podrskata jas imav premnogu nadez i dr popovic bese iznenaden koga mu javiv deka negativen e rezultatot.zosto celom vreme mi kazuvase deka kaj mene uslovite bile idealni.nemav nisto pod ili nad granicite na dozvolenoto.ama sto da pravam sto e toa e ke cekam pa zdravje po nova god,pak.no sega me plasi edno od 19 prekinav so terapija i uste ne mi dojde a dr.mi rece do 26 ako ne mi dojde da odam na koretaza ima nekoj takvo iskustvo?
siki1 a od plodnost ne si zadovolna sto e rabotata a za ispituvajne mislam deka ima vo sistina ali neznam sigurno kako bese citav nekade ... se nadevam ce se javi nekoj i ce kaze tocno
za tebe Nadezda tocno znam kako ti e koga tolku mnogu si se nadevala a na kraj negativni rezultati,pominav niz toa veke tri pati i znam kako e....ali toa ni e ne se razocaruvaj mila sto e nase ke si dojde mozebi so malku poveke maka ali ke bide i za nas,daj boze site sto tolku mnogu gi posakuvame da gi vidime...samo pozitivno mila negubi nadez...
bejb nesto kazuvas deka moze da se pravi oploduvanje i na klinika dali e mozno zasto jas prasuvam vo ginekologija vo drzavna bolnica i mi vikaat deka nemaat frizideri.objasnimi ako sakas te molam zasto i jas imam dosta neuspesi i sega su vo dilema i neznam sto ponatamu pozzzz,
draga siki1 anti milerion hormonot e posleden cekor vo ispituvanjata za toa dali mozes da zabremenis so sopstveni jajce kletki. vo klinika nemaat frizideri za zamrznuvanje na jajce kletki zatoa ti kazuvaat taka.ke se rasprasas vo sistina ili remedika .ne znam kakvi ti se rezultatite od ovoj hormon no ako se epten nikakvi togas ima s druga opcija za koja ti napisav vo pp dokolku procita .skoro ist e i mojot slucaj no jas nemam dosega praveno ivf trebase da pravam no se odlozi taa rabotata so fondot vo remedika i sega ke pocekam do septemvri bidejki takov vid na ivf pravat samo tamu i vo sisitina a vo sisitina se ceka mnogu za pregled okolu 3 mesesi.pozz i ne se razocaruvaj
dali nekoj ke mi odgovori na ova prasanje.koj e bas kako mojof slucaj.azospermia .a sega i jas posle nekolku neuspesi od ivf i insiminacija i jas stanaf sega bes ovulacija.t.est neplodna .sto mislite dali nekoja kako mene dobila ovulacija ili ne .i ako dobila so sto ve molam.so caevi so ineksii ili sto?poz siki do cela fam ringeraja
jove jas denes di dojdov od skopje navistina ima izvestuvajne za preku fondot za in vitro odi pobrzo da se zapises jas vcera pravev embriotransfer pa sega miruvam i cekam 14 dena pa posle test so gospod napred ti posakuvam sreka.
sakam da ve obavestam deka deneska bev vo sistina i pravev test za bremenost koj e pozitiven, pa rr prijatelki moi vi posakuvam vakov ubav den sto pobrzo
Проблемите со варењето, како надуеност, чувство на тежина, гасови или ...
Анкета
Мобилен телефон. пеперутка16
Дали сте застапник на купување мобилни телефони за деца на возраст од 2, 3, 4 години...?
Не, тоа е чиста глупост. (100%) Да, за забава. (0%) Не ми се допаѓаат такви родители. (0%) Да, оставете ги децата да научат да ги користат од мали нозе. (0%) Ми се допаѓа тоа, но јас не би му купила мобилен телефон на моето дете кога е толку мало. (0%) Не знам. (0%)
Број на сите гласови: 1
Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!