Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Кога сте нервозни кој е крив? 29.1.2010 22:04:49
lilit
за жал мм секогаш го крка кога јас сум а многу пати не го заслужил тоа !и после и мене ми е криво и 100%си се прекорувам во себе ама таква сум ко ке избувнам бегај!!!!
RE: Кога сте нервозни кој е крив? 29.6.2011 21:13:49
Maca25
во последно вереме мм ми е кривец за се. за среќа ме сваќа дека не ми е денот и преќутува. а некогаш и мајка ми па после ми е криво што сум ја истурила нервозата на неа
RE: Кога сте нервозни кој е крив? 30.6.2011 12:59:05
kuklica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
во последно вереме мм ми е кривец за се. за среќа ме сваќа дека не ми е денот и преќутува. а некогаш и мајка ми па после ми е криво што сум ја истурила нервозата на неа
RE: Кога сте нервозни кој е крив? 18.4.2012 20:42:25
Snow Queen
многу пати дома јас сум дежурен кривец, но кога јас сум нервозна навистина максимално гледам да се изолирам и негативната енергија да не ја префрлам на друг