Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Најсимпатично корисничко име 11.4.2012 23:45:05
zozozo
Koga ke ima za najglupavo mora da pobedi moevo .Koga se registrirav na stranava,nemav pojma deka ke ja koristam olku mnogu,mislev deka e nesto bezveze.Mi kazuvase malku znaci za koristicno ime i bez razmisluvanje samo dodavav zozozo hehhehehe.E sega znae li nekoj da mi kazi kako da go smenam korisnickoto ime? Ima li takva moznost?Ne deka sakam da imam najsimpaticno ime ama stvarno ova moevo e glupavo
RE: Најсимпатично корисничко име 5.6.2014 17:37:46
deluxe
Леле и моево име на некого му се допаднало Фала Дефне Мене Фели , АНна Моли(Ана е ќерка ми) Принцеза,Лакримоса ми се онака баш слаткички Има и други ама сега на овие се сетив онака блиц
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.