|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: 5 работи кои секогаш ги имам во ташна
5.11.2014 13:33:39   
blond
Неред
Неред
Неред
Неред
Неред

Значи немам што немам во ташната. Здравствени книшки макнам секаде со мене, парфем обавезно, играчка некоја на мали, мобилни расипани и тоа два (се надевам ќе ми текне да ги оставам на поправка) и стегач. Шминки се поретко и поретко бутам во ташна.

(Одговор на членот lolla RR)
Непосредна врска до пораките: 51
5.11.2014 14:03:27   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

p.s. Aaaaauuuu, temata bila 5 rabotiiii.... aaaa, jas pa mislev sto sekogas nosite vo tasna... kako mozete mene da me ogranicite na 5?!?! user posted image user posted image user posted image

Никогаш во живот не сум имала 5 работи во ташна..за 50 може да праиме муабет. Во бројка 5 не можам да ги сместам моите основни потреби. Ташните ми се огромни и тешки, а пред да стапат у мода огромни ташни си носев ранец user posted image Ај вака ќе сумирам: несесер (што има во него, нема да набројувам user posted image ), клучеви, телефон, новчаник, наочари ( за гледање, за сонце, за не знам што..) и тракатанци.

Life has changed user posted image . Шише со цуцла, влажни марамици, по некоја пелена, по некоја количка или авионче и ако остане место во ташната и нешто за себе. user posted image user posted image user posted image

НАУЧЕТЕ ГО ДЕТЕТО КАКО ДА РАЗМИСЛУВА, А НЕ ШТО ДА МИСЛИ!

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 52
5.11.2014 16:16:23   
Hopeful RR
Еднаш читав еден многу забавен текст во кој се збореше дека голема ташна е извор на големи проблеми, колку поголема, толку повеќе проблеми и обврски, и скроз е така! user posted image Кога си со голема ташна, можеш и мораш да направиш се, товарено магаре! Едно време кога си ја претресував ташната, паника ме фаќаше, и почнав да редуцирам. Не дека носам плик, ама и да е голема, празна е user posted image
Мобилен
Новчаник
Клучеви
Наочари (диптерски и за сонце)
Лабело

Добро, не дека не носам ништо друго, пак се товарам, ама ептен се трудам да не трупам user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 53
5.11.2014 16:35:13   
Bethany
Мобилен
Новчаник
дезинфекционо средство за рацете
крема за раце
палома марамици

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 54
5.11.2014 19:14:25   
Dilina

ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful

Еднаш читав еден многу забавен текст во кој се збореше дека голема ташна е извор на големи проблеми, колку поголема, толку повеќе проблеми и обврски, и скроз е така! user posted image Кога си со голема ташна, можеш и мораш да направиш се, товарено магаре! Едно време кога си ја претресував ташната, паника ме фаќаше, и почнав да редуцирам. Не дека носам плик, ама и да е голема, празна е user posted image
Мобилен
Новчаник
Клучеви
Наочари (диптерски и за сонце)
Лабело

Добро, не дека не носам ништо друго, пак се товарам, ама ептен се трудам да не трупам user posted image

Јас го имам горенаведениов проблем........... ташни еден куп, новчаници еден куп. И у сите ташни новчаник, добро е шо немам еден куп телефони.... user posted image

Инаку основни 5
Новчаник
Телефон
Лабело
Марамици
Нешто блачко user posted image

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 55
5.11.2014 19:34:52   
scared RR
Новчаник, мобилен , антибактериски влажни марамчиња, лабело, кармин, мало огледалце и кога е сончево футрола со очила за сонце user posted image испаднаа повеќе од пет ама ајuser posted image

< Поракaта ја уредил scared -- 5.11.2014 19:36:55 >

(Одговор на членот Dilina)
Непосредна врска до пораките: 56
5.11.2014 20:03:27   
tincule
Новчаник
Мобилен
Клучеви од дома
Цигари user posted image
Апче за глава-Кафетин user posted image user posted image

И секакви салфетчиња и ѓубренца пошто ништо не фрлам ако нема канта и си ги трупам у ташна user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил tincule -- 5.11.2014 20:04:22 >

(Одговор на членот scared RR)
Непосредна врска до пораките: 57
20.11.2014 7:47:45   
caciana
Mobilen
Cigari
Klucevi
Labelo
Vlazni maramcinja/paloma

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 58
Страница:   <<   < Претходна страница  1 2 [3]
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3]
Оди на:

Анкета

Државно или приватно
mami

Да имате услови да бирате би се одлучиле за :

државна пракса (18%)

приватна пракса (82%)

Број на сите гласови: 11

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!