Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: 5 работи кои секогаш ги имам во ташна 3.2.2012 13:56:23
Yummy Mammy
Vo sredno mnogu zaboravav i po 100 pati se vrakav nazad za da si dozemam uste nesto i si napraviv spisok koj mi stoese zalepen na vrata, pa se proveruvav spored nego pred sekoe izleguvanje. Otprilika vaka nekako bese: - novcanik / pari - klucevi - cigari - naocari za sonce
I sega imam navika pred sekoe izleguvanje na glas da se preslusuvam: - novcanik / pari - klucevi od doma - klucevi od kola - telefon - naocari za sonce - fisherman''''s - karmin - malo parfemce - stegac za kosa - pomada za race - penkalo - gel za dezinfekcija - paloma (veke odamna ne pusam, ama zatoa tasnata mi tezi 100 kila, zasto ova se samo osnovnite raboti )
p.s. Aaaaauuuu, temata bila 5 rabotiiii.... aaaa, jas pa mislev sto sekogas nosite vo tasna... kako mozete mene da me ogranicite na 5?!?!
< Поракaта ја уредил Yummy Mammy -- 3.2.2012 13:58:45 >
RE: 5 работи кои секогаш ги имам во ташна 3.2.2012 14:12:20
vezilka RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
p.s. Aaaaauuuu, temata bila 5 rabotiiii.... aaaa, jas pa mislev sto sekogas nosite vo tasna... kako mozete mene da me ogranicite na 5?!?!
Никогаш во живот не сум имала 5 работи во ташна..за 50 може да праиме муабет. Во бројка 5 не можам да ги сместам моите основни потреби. Ташните ми се огромни и тешки, а пред да стапат у мода огромни ташни си носев ранец Ај вака ќе сумирам: несесер (што има во него, нема да набројувам ), клучеви, телефон, новчаник, наочари ( за гледање, за сонце, за не знам што..) и тракатанци.
RE: 5 работи кои секогаш ги имам во ташна 4.2.2012 20:39:33
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Никогаш во живот не сум имала 5 работи во ташна..за 50 може да праиме муабет. Во бројка 5 не можам да ги сместам моите основни потреби. Ташните ми се огромни и тешки, а пред да стапат у мода огромни ташни си носев ранец Ај вака ќе сумирам: несесер (што има во него, нема да набројувам ), клучеви, телефон, новчаник, наочари ( за гледање, за сонце, за не знам што..) и тракатанци.
5 работи хм? Па само мобилни 3 носам хелоо и кои уште 2 да ги кажам??? и моите ташни се тешки, што стално ме прашувале да не носам камења Значи мобилен паричник несесер со цела козметика чешел дезодоранс турпија за нокти (зашто стално ми се кршат ноктите) крем за раце и мноогу др работи Е не можев да се ограничам на 5 јбг
RE: 5 работи кои секогаш ги имам во ташна 4.2.2012 22:01:46
temjana
Ѓубре освен мобилниот, новчаникот и наочарите за сонце (клучеви ретко земам со мене немам појма зошто) се друго во ташната ми е ѓубре. Во недостаток на канти за отпадоци низ градот јас редовно остатоците од различните грицки, кифли, или незнам што уште не си ги мкнам со мене се додека не ми мувлосаат и не ми текне да си ја исчистам ташната Еден тон паломи имам низ ташните, истотака кармини најразлични па после си ги барам, дефинитивно моите ташни не се човек да брцне рака во нив
RE: 5 работи кои секогаш ги имам во ташна 5.2.2012 14:24:47
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
Хахаха, ме изнасмеа, ко јас со фискалните, паричникот полн, а кога ќе отворам, еден куп фискални и низ ташна...уффф вријам кога ќе брцнам рака!!!
Со фискалниве исто и јас. А друго што ми се најдува секогаш по ташна, мобилен нели, секако, паричник, клучеви, едно мало несесерче со плус работи, кесе со прибор за пишување.
RE: 5 работи кои секогаш ги имам во ташна 14.2.2012 20:12:05
mama26
cigari labelo novcanik kapce za sinceto ,rakavici naocari ,smetki kabelska i za telefon,dezodorans ,,maramici 2 3 vrsti [ ova vaka oti mislam nemam a ustvari nemozam da prebaruvam vo tasna pa zemam novi hahaha ]mobilen mastiki blagce nekoe obavezno hahah ,klucevi ,soncogled ili nesto drugo za grickanje ,,,aj u ova pamtam samo mi estrav da otvoram da ne zaboraiv nesto
RE: 5 работи кои секогаш ги имам во ташна 5.11.2014 0:05:29
Defne90 RR
Хм во мојата чанта може да се најдат многу работи и секакво "ѓубре",ама дефинитивно она што секогаш го има во неа се влажни марамици,новчаник,сјај за усни,дезодоранс,мобилниот и секако цигари.