|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: [1]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   Maz mi mi donese dete od druga zena
17.6.2014 12:56:15   
Anonimen
Dragi zenicki, ocajna sum user posted image

Vo sabotata maz mi mi kaza deka imat dete so druga zena i deka saka da go zapoznae so nasata kerka. user posted image
Deteto imalo 2 godini od vrskata so ja imal so nekoja zena duri sme vo brak. Veli deka bilo avantura, deka nemalo ljubov, ama ete, se rodilo dete. Deteto ne e nisto krivo, ama jas sega neznam so da pram. Toj saka deteto za pocetok da idi vo vikendi, a posle i da si go zemime oti majka mu nemala pari i bila raspustena.
Nie sme vo brak 5 godini i imame 3,5 godisna kerka. Jas sum bremena vo 10-ta nedela.
Mislam deka poteska situacija od ova nema. Ne znam so da pravam, kako da go primam deteto, a kako da ne go primam.
Uzasno se cuvstvuvam. Bremena sum i ne znam so da pravam, kako i da postapam e loso.
Ve molam pomognete mi so sovet.
user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1
   RE: Maz mi mi donese dete od druga zena
17.6.2014 13:09:06   
Tanjat7880
Daraga Anonimna,vo golema kasha si,ne ti e lesno I izlez od situacijata nema.Jas bi dala shansa na deteto(toa ne e nishto krivo)I sepak e brat-sestra na tvoite deca no na mazot shansa NE.E tuka sega lezi problemot kolku mozesh toa da si go dozvolish,morash so tvoite(ako gi imash)da porazgovarash I da si go osmislish zivotot poinakov od dosegashniot.Ti posakuvam mnogu srekja...

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 2
   RE: Maz mi mi donese dete od druga zena
17.6.2014 13:17:35   
elenak
Анонимна имаме слична тема. Го префлив твојот пост ТУКА.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 3
Страница:   [1]
Страница: [1]
Оди на:

Анкета

Дете.
пеперутка16

Дали некогаш ви се случило возрасен, близок или не, да го удри вашето дете во ваше присуство и како реагиравте?