Maz mi mi donese dete od druga zena (Целосна верзија)

Форум >> [Партнерство] >> Семејство и партнерски односи

Порака

Anonimen -> Maz mi mi donese dete od druga zena (17.6.2014 12:56:15)

Dragi zenicki, ocajna sum [sm=smiley19.gif]

Vo sabotata maz mi mi kaza deka imat dete so druga zena i deka saka da go zapoznae so nasata kerka. [sm=smiley19.gif]
Deteto imalo 2 godini od vrskata so ja imal so nekoja zena duri sme vo brak. Veli deka bilo avantura, deka nemalo ljubov, ama ete, se rodilo dete. Deteto ne e nisto krivo, ama jas sega neznam so da pram. Toj saka deteto za pocetok da idi vo vikendi, a posle i da si go zemime oti majka mu nemala pari i bila raspustena.
Nie sme vo brak 5 godini i imame 3,5 godisna kerka. Jas sum bremena vo 10-ta nedela.
Mislam deka poteska situacija od ova nema. Ne znam so da pravam, kako da go primam deteto, a kako da ne go primam.
Uzasno se cuvstvuvam. Bremena sum i ne znam so da pravam, kako i da postapam e loso.
Ve molam pomognete mi so sovet.
[sm=zmeden.gif] [sm=smiley19.gif]

Tanjat7880 -> RE: Maz mi mi donese dete od druga zena (17.6.2014 13:09:06)

Daraga Anonimna,vo golema kasha si,ne ti e lesno I izlez od situacijata nema.Jas bi dala shansa na deteto(toa ne e nishto krivo)I sepak e brat-sestra na tvoite deca no na mazot shansa NE.E tuka sega lezi problemot kolku mozesh toa da si go dozvolish,morash so tvoite(ako gi imash)da porazgovarash I da si go osmislish zivotot poinakov od dosegashniot.Ti posakuvam mnogu srekja...

elenak -> RE: Maz mi mi donese dete od druga zena (17.6.2014 13:17:35)

Анонимна имаме слична тема. Го префлив твојот пост ТУКА.

Страница: [1]