Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Што прават вашите деца во моментот? 26.11.2013 14:04:16
Martins mom
Големиот си рчка нешто во таблетот, а малата спие
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 26.11.2013 14:05:29
Felly RR
И мојава е во градинка, ама не знам што и стана, во послендо време многу не спие таму.
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 26.11.2013 14:55:24
elenak
Спие.
_____________________________ You don''t have to be perfect to be a perfect parent.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 26.11.2013 16:35:04
AneLav RR
Спијат од 16часот...
_____________________________ Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!
RE: Што прават вашите деца во моментот? 28.11.2013 19:04:00
Mihaela 2010
Gleda Dora jas odmaram var am gravce za utre i pecam zuzu za vecera
_____________________________ Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 28.11.2013 19:36:19
Bethany
се игра со воз-играчка и вика ту-туут
_____________________________ " Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."
RE: Што прават вашите деца во моментот? 28.11.2013 22:07:43
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR Се превртува во кревет, а од пред еден саат ја легнав да спие. Истото време, истите случувања.
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 30.11.2013 9:55:42
Mihaela 2010
Jade burek ,pie jogurt,tato denes toa napravil za dorucek
_____________________________ Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 30.11.2013 9:57:32
AneLav RR
Седнати се во столчиња и чекаат да им дадам прво прополис па овошје ....
_____________________________ Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!
RE: Што прават вашите деца во моментот? 30.11.2013 9:57:52
elenak
Гледа Бумба на телефонот.
_____________________________ You don''t have to be perfect to be a perfect parent.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 30.11.2013 10:13:34
Bethany
прави гаража за кола од коцки
_____________________________ " Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."
RE: Што прават вашите деца во моментот? 30.11.2013 20:43:13
Mihaela 2010
gleda detska evrovizija,do preska igrase a sega ke sviri na sintisajzerot....uste malku i odime vo krevet
RE: Што прават вашите деца во моментот? 30.11.2013 21:42:01
zzaa
Сега заспа, па да ве зирнам.
_____________________________ Денот кога се збогатив ... Станав мајкa http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ принцеза на мама
RE: Што прават вашите деца во моментот? 7.12.2013 15:49:39
Mihaela 2010
Otide so tatkoi da spie,na gosti kaj moite sme pa uzivkam malku
RE: Што прават вашите деца во моментот? 7.12.2013 15:56:16
deluxe
Малото си спие,големото игра со другарка и
_____________________________ „ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
RE: Што прават вашите деца во моментот? 7.12.2013 20:03:30
Felly RR
Го гледа Барни на ТВ и зборува по телефон со татко и.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.12.2013 14:54:33
Mihaela 2010
Si dobi igracka oprema za doktori i so tato si igraat
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.12.2013 15:36:06
Martins mom
Golemiot gleda k-15 na telefonot, a malata si gleda naokolu legnata vo krevetceto Gi obozavam koga se mirni i koga e tisina vo kukjata
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.12.2013 15:41:16
AnnaMolly RR
Сигурно беснее по дома, глуми Спортакус. На работа сум, се чуваат денес со баба.
_____________________________ Live and let live
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.12.2013 15:43:07
rina13
Гледа цρтани со татκо и.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.12.2013 15:48:04
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR Сигурно беснее по дома, глуми Спортакус. На работа сум, се чуваат денес со баба. Лелееее, не ми се верува И М. го прави истото, омилен јунак му е и скока, вежба, прави колук напред, назад, обиди за склекови . Е многу ми е смешен кога го имитира
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.12.2013 16:23:40
mommy_angels RR
Спие и тоа веќе три саати , и работа завршив и одморив и кафе пиев ,ќе ја будам веќе
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.12.2013 19:39:39
Bethany
го јава татко му. Тој ме е коњче
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.12.2013 20:19:54
Mihaela 2010
Mie race lice zabi so tatkoi. edvaj ja kandisavme denes ne zaspa preku den i e nepodnosliva
RE: Што прават вашите деца во моментот? 11.12.2013 19:08:49
Snowhite RR
Михаил гледа Дора, а Јана демек ја ставив во оградичкава да поигра, ама плачи ми се моли да ја земам мх досадна
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Анкета
Кој ви е омилен спорт Еца ракомет (
44% )
кошарка (
0% )
фудбал (
11% )
гимнастика (
15% )
уметничко лизгање (
30% )
Број на сите гласови: 27 Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш
своја анкета !