Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Да му помогнеме на малиот Марко Шиндиловски. 12.4.2010 0:37:22
Enika
Малиот Марко Шиндиловски е 6 месечно бебенце од Скопје, родено со сериозно оштетување на срценцето.Марко има поминато низ една помошна операција, но неговата состојба е сеуште критична.Потребно е да се направи Итна операција во Англија, а за година дена(зависно од неговото развивање) треба да се направи и 3та операција која се надеваме дека ке биде последна.Неговите родители не се во можност да ги обезбедат средствата кои се потребни за операцијата. Да му помогнеме да Марко да го преброди овој тежок период и да му дадеме шанса за нормален и среќен живот. Покажете ја својата хуманост.Донирајте за малиот Марко!!!
Постојат неколку начини да донираме за Марко:
Од Т-Mobile може да се донира на бројот 070/143-123. Со секое јавување донирате 100 денари за операциите на Марко.
Се надеваме дека ВИП и ОНЕ наскоро ке доделат број за донации.
Донирање на Жиро сметка:
За Марко Шиндиловски 53050002427112- Охридска Банка.
Од странство може да донирате на девизната жиро сметка во USD, EURO, GBR,CAD, AUD :
name/surname: Marko Shindilovski Adress: Ulica " Veljko Vlahovic" br. 31/3-2 Skopje
RE: Да му помогнеме на малиот Марко Шиндиловски. 12.4.2010 20:05:23
Enika
Пуштен е и број од ВИП за донирање за малиот Марко .Бројот на кој може да се донира за ВИП корисниците е 077/ 143-123. Се надеваме дека наскоро ке се добие и број од Оне.
RE: Да му помогнеме на малиот Марко Шиндиловски. 14.4.2010 1:22:19
Еца
Многу пати досега покажавме дека имаме големи срца, но овој пат во нас зборува она мајчинското и знам дека секој кој ќе ја отвори темата нема да остане рамнодушен и ќе сврти на дадените броеви. Најмило ангелче мало со тебе сме сите и нека им даде Господ сила и на твоите родители, а најмногу на тебе да ни оздравиш
RE: Да му помогнеме на малиот Марко Шиндиловски. 14.4.2010 11:59:39
pacuvce
Јас веќе донирав на тој број...Штета што некој прави такви работи кога станува збор за болно детенце...Колку е голема човечката себичност и нечуствителност ...
RE: Да му помогнеме на малиот Марко Шиндиловски. 14.4.2010 12:24:23
ikipp
leleeee,gospod ke im vrati na takvi luge,abe kako mozat taka ne razbiram,da znaes deka mozebi nekoe detence ke umre,i ti da pecalis na negova smetka,uf se gospod da im vrati
RE: Да му помогнеме на малиот Марко Шиндиловски. 14.4.2010 12:30:02
betpet
zar ima na ovoj svet luge koj bi pecalele na ovie mali nevini sustestva, barem malku da se zasramat, a kako moze i da go napravat toa, koga posle sekoe doniranje ti stugnuva avtomaski poraka deka e pristignata tvojata donacija i za kogo.No ima sekakov svet, spremni se na se. Gospod gleda i ke gi kazni za nivnite zlodela
RE: Да му помогнеме на малиот Марко Шиндиловски. 14.4.2010 17:51:06
Enika
Драги мои да ве известам дека бројот на Оне за кој беше пишано дека е измама сега е пренасочен за Марко, така да според групата на фб средтсвата донирани на тој број одат кај Марко.Не било за џабе сепак, мн ми е мило.Продолжете да донирате за малото срце на следните броеви: