Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 10:11:19
niki
Еве да ве почастам за годишницата ни и да си посакам да сме си со мажле вакви ко на тортата до крајот на нашите животи
_____________________________ Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 10:16:18
niki
Еве и да се напиете нешто. На здравје!
_____________________________ Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 10:19:45
tereza
ммм што убаво си спремила Ники посебто тортата како ми дојде како порачана ајде уште еднаш честито п.с. и мојата најдобра пријателка денес има годишнина,прва година од бракот
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 10:19:45
Палешка РР
ахаххахахха тортава е супеееер Нека ви се множат само вакви години ники!
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 10:55:58
arh_diz
Tortata e super a i koktelite Niki da vi se mnozat godinite zaedno
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 10:59:16
nadica
ах ники вредна домаќинка сега и по едно кафе да направи мммммммм
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 12:34:15
Bogdancanka
Честитки мила нека ви се множат годишнините исполнети со многууууууууу љубов,разбирање и среќа.
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 16:11:34
Bitolcanka
Тортата е мммм Честита годишнина Ники, нека солзите бидат ваша сенка - солзи, ама само од радост
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 16:17:28
penelopa
Јас ќе се послужам само од контелчињата, се надевам има и безалхохолни Среќна годишнина!
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 18:41:34
agnes77
vov, torta e super
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 19:31:11
lilicka
ммммм коктелчиња...ќе си земам едно баш ми е потребно
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 21:46:45
Bitolcanka
Дечки повелете, освежете се Ех, како добро би ми дошло сега нешто вакво, ама морам да апстинирам ...
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 21:48:38
tereza
Ова за мезе со фудбалот а леле како убаво би ми дошло сега една кригла ладно пиво и кикиритки
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 21:54:51
Bitolcanka
Не гледам фудбал, онака ми текна Брат ми јадеше кикири, од оние солените, лупените, ми мирисаа, а мене лиги ми течеа и можев да се задоволам само од мирисот и видот А вчера вечерта тоа се конзумираше на масата и сега препекав како трудна Така е секогаш - забранетото е најслатко
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 21:55:07
agnes77
слика не е доволно, треба вистински сендвич и пиво
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 21:57:02
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka Така е секогаш - забранетото е најслатко точно е
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 22:09:53
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 слика не е доволно, треба вистински сендвич и пиво Кога не може вистински, мора да се залажуваме и вака Инаку кикиритките се богати со калории. Најслаткото најмногу дебелее за жал.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 9:12:20
tereza
Ајде повелете на појадок и кафе ,а подоцна Боцко за годишнината ќе части нешто за пиење и некое парче торта
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 9:58:50
arh_diz
Tereza bas si vredna utrovo
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 10:37:10
niki
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica ах ники вредна домаќинка сега и по едно кафе да направи мммммммм Ептен домаќинка, секогаш заборавам кафе да понудам Еве со еден ден закаснување за сите кафепијачи. Бујрум!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 10:39:05
Палешка РР
Мммммм...ти благодарам, ќе го земам она што е најслатко
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 10:41:58
nadica
не е битно дека задоцни битно го даде најдоброто ммммммм за мене макијатото во зелениот филџан ве молам
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 10:43:31
niki
Кој што сака има за сите
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 10:49:05
Viktori
старбакс, благодарам бре Ники, знаеш да изненадиш
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 10:54:31
niki
хи,хи се најдобро за моите виртуелни пријателки и пријатели
Анкета
Dali? Jana9 Dali veruvate vo horoskop? Da (
56% )
ne (
44% )
Број на сите гласови: 9 Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш
своја анкета !