Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 10.6.2013 9:21:15
elenak
Кај мене нема ништо. Еве цел саат сум уклучена и немам најдено ниедно знакче. Не знам што е проблемот? Или овој пат малку потешко е? Дрвцата излегуваа многу често
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 10.6.2013 9:22:24
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak
Кај мене нема ништо. Еве цел саат сум уклучена и немам најдено ниедно знакче. Не знам што е проблемот? Или овој пат малку потешко е? Дрвцата излегуваа многу често
Еленак прво не се дрвца, отиди на претходна страна, таму има какви знакчиња излегуваат.
Ама прво одлогирај се и и пријави се пак, би требало така да почне. Ако не, пак пиши тука.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 10.6.2013 9:26:11
elenak
Знам дека не се, викам дека тогаш многу почесто излегуваа дрвцата. Ама сега мислам дека е ок, се одлогирав и пак се логирав и ја опраив работата Сега тргнувам во акција
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 10.6.2013 9:51:37
Snowhite RR
Леле жени, шубо си го однесовме Михаил во градинка и си седнавме в парк со Јана да испијам едно кафр реков и когами текна дека денеска е понеделник, трк количката под мене и дома и еве се нацртав пред пц. Тешко мене
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 10.6.2013 9:55:52
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
Леле жени, шубо си го однесовме Михаил во градинка и си седнавме в парк со Јана да испијам едно кафр реков и когами текна дека денеска е понеделник, трк количката под мене и дома и еве се нацртав пред пц. Тешко мене
Така треба! Остави дете во креветче и да не си мрднала од компјутер!