Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Во Прилеп КОНЕЧНО доаѓам во петок во 6 сабајле или 7 не знам точно во колку имаше воз. Мм ме испоизвиси и на крај се договорив со мајка ми. Доаѓам со нејзе и Филип милион посто во петок и правиме дружба!
Навиваме за ова да се оствари. А да ни дојде и Мартинс мам
И јас можам кога и да е, Snowhite нека каже пошто таа е на работа во смени, и Martins mom нека каже кога може да дојде, а секако ги чекаме и другите прилепчанки
Ајде да се договориме за средба. Петок или сабота преку ден, претпладне или навечер? Јас стигнувам утре, во 19:35 имам воз. Значи од петок па до недела сум во Прилеп, пишете како ви одговара на вас, мене ми е сеедно. Ќе ви пишам и мобилен во пп.
И јас мислам после ручек подобро да ги избегнеме жештините, ама овој пат предлагам во игротека да одиме за децата да си играат, а ние на раат да се видиме. Пред некој ден со другарките со децата бевме во игротека и супер поминавме, таму девојките што се вработени ги занимаваат, така да ние немаше потреба да трчаме цело време по нив. А во кафич знаат Палешка и Фели како поминавме минатиот пат
Zenski jas pijam kafe na terasa vo prilep I cekam dogovor za druzba. Pisete kako da se dogovarame za da planiram vremeto kako da si go organiziram. Utre sabajle ili popladne, ili sabota?
Добре ни дојде Ана Моли Предлагам да се видиме и денес и утре, денес во игротека, утре на прошетка. Ако имате број од некоја игротека Felly i Snowhite, јавете се, а и јас ќе барам денес.
дали може да се приклучам на прошетките и јас сум од пп, да се запознаеме вие сигурно долго време комуницирате јас малку подоцна сум на форумов ама само ве следам и незнам кој од каде е................
Ајде кажете термин одручеква да се чекаме некаде, нема потреба да се јавуваме во игротека, ќе си појдиме и ќе си седниме, ако има роденден ќе бараме друга посекако сите се претежно в центар. Еве на пример да пробаме прво во Цреша, да се чекаме пред Комерцијална во паркот кај фонтаната, само кажете во колку саат. Палешка ако си на работа денеска кажи тебе кога ти одговара, другите ќе се прилагодиме. Мајмунче секако дека може да ни се придружиш
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.