Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Локација:
Форум > [Дете] > Деца > RE: Колку често ви кажуваат Те Сакам
RE: Колку често ви кажуваат Те Сакам 3.12.2014 15:18:13
Defne90 RR
Sin mi sekojdnevno povekepati mi kazuva deka me saka i pritoa ke gi ispruzi racete nakaj mene i jas celata se topam od neznosti i ljubov.Maloto se uste ne zboruva ama i toa svojata ljubov ja iskazuva pustajki si gi svoite mali racinja nakaj mene za silno da me gusne.
RE: Колку често ви кажуваат Те Сакам 3.12.2014 19:02:43
caciana
SEKOJ DEN . Mojot decko , moite roditeli, mojata sestra, mojot brat, drugarkite ..Sekoj den po nekoj go kazuva ovoj zbor . I jas sakam da go kazam ova prekrasno nesto VE SAKAM
RE: Колку често ви кажуваат Те Сакам 4.12.2014 11:06:47
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Керками секој ден ми кажува дека ме сака по неколку пати ама мм води Секој наш телефонски разговор завршува така - те сакам ( он ) и јас тебе ( јас )
сеуште е вака
сеуште е вака,,..Поголемата керка пред секое легнување в кревет ми вика- "мамо, те сакам најмногу на целиот свет, до последната бројка што постои" Малото тее ми вика - ја тебе сака ногу, и мм на секој разговор по телефон пред да спушти ми вика - те сакам Најискрено ми е ова од децата
RE: Колку често ви кажуваат Те Сакам 4.12.2014 11:21:39
niki
i kaj nas e izrazuvanjeto ljubov seuste postojano sekojdnevno i vo ogromni kolicini so kerka mi de, so mazle sme pooladeni mada si prakame baknezi pogledi i po nekoe te sakam na sekoe izleguvanje i vrakanje doma a so detevo uf pa toa sekoe utro imame edna sesija od petminutno guskanje baknuvanje i desetici te sakam te sakam...pred da pocneme da se spremame za skolo pa tamu koga se razdeluvame pak baknez od daleku i te sakam koga ke se vrati od skolo pak sesija guskanje baknuvanje te sakam pa posle rucek i ucenje posle ucenje pak ke dojde i ke mi rece a malku guskanjeeee mozeeeeeeeee? pa malku igranje i pred spienje pak sesija guskanje baknuvanje sakanje mnogu sme ligavi a i so mm e takva i se nadevam nikogas nema da ne prestane ova mnoooooogu e ubavo
RE: Колку често ви кажуваат Те Сакам 4.12.2014 11:31:47
Bethany
Моето синче дури сега почна да ми кажува те сакам. Еве го сега излегува надвор со татко му и ми се врти и вика: мамо, јас тебе те сакам Се истопив. Јас на него по неколку пати на ден му кажувам дека го сакам, па и сега тој почнува :)
А со мм обично навечер на легнување си ја изразуваме љубов и со зборови
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.