Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Трудници во третото тромесечје III - од 2... 15.11.2011 17:14:01
Zivka*
ИЗВОРНА ПОРАКА: Merka5
Eve ne nas na kratko,se porodiv na 13.11.2011 vo 11:45 i na svet go donesov Damjan na mama sinot ....sega sme si doma se guskame i se ucime da cicame ...ja sretnav i Vesnab denes i ona se porodila vo sabotata i ima since .....Pozdrav i so lesno
Cestitki Merka5 ,da e ziv i zdrav sinot golem da raste i mnogu da ve raduva ,i nie se guskame so kaja domce :))))
RE: Трудници во третото тромесечје III - од 2... 15.11.2011 18:47:14
Ikana
ke bide srcka ehee sto ne bilo...uf kojznae kolku najslatko bebce ke imas of of, samo za guskanje pu pu masala!!!! Merka i Vesna od srce vi cestitam i vi posakuvam uste kolku sakate decinaj da si imate i se najdobro zenski alal da vi e!!! neka se zivi i zdravi bebufite!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: ana mari
ajde zdr na site... nie sme dobri eve 38nedela +2 dena a bolki uste nema pa ke vidime vo 4etvrtok sum na kontrola
RE: Трудници во третото тромесечје III - од 2... 16.11.2011 10:22:42
Ikana
dobro utro na site, kako ste mi? nie eve dobro, si odmarame, si uzivkame bebuf e nesto mirna ovie 2 dena, izgleda odmara posle intenzivnata opservacija i nega. Imajte ubav den!
RE: Трудници во третото тромесечје III - од 2... 16.11.2011 10:35:27
miana
Eve sum i jas...Imav neprospiena nok...Kerkami posle 15 dena antibiotici i eden den pominat vo gradinka,vcera pak kaci temperatura ( dezurav nokeska) Inaku bebufceto isto taka bese mnogu nemirno - najverojatno oseti deka mama e vozbudena i nervozna i tazna... Vi posakuvam ubav den na site
RE: Трудници во третото тромесечје III - од 2... 16.11.2011 10:50:54
mila28
Dobro utro i od mene ..i nazdravje Cestitki do Merka5 i Vesnab neka vi se zivi , zdravi i golemi da rastat sincinjata
Jas vcera kaciv temperatura..se me bolese od najmalite prstinja pa do korenot na kosata ..pa staviv ocet na nozete..mi bese strav da se napijam daleron obicno povrakam od nego. Sega sum ok..omalaksana ama ke pomine..samo tescnosti i vitamin c.
RE: Трудници во третото тромесечје III - од 2... 16.11.2011 10:58:10
ivoni4ka
dobro utro i od mene pa ajde vo Stip na jas sega se razbudiv posle neprospiena nok , me bolese polovinata nemozev udobna polozba da si najdam ni pernici ne pomagaa samo stanuvav i legnuvav uste malku i mm ke me ispratese dnevna da spijam poz kisce
RE: Трудници во третото тромесечје III - од 2... 16.11.2011 11:02:26
mila28
A ti da go ispratis maz ti vo dnevna ..pa da si se rasiris i naspies na spalna kako covek Stavi malo pernice pomegu kolenata toa pomaga pri bolka vo kolkovi
RE: Трудници во третото тромесечје III - од 2... 16.11.2011 11:02:58
miana
Jas so polozbata za spienje nemam mnogu problem..Ne stavam pernici si spijam normalno ,no nemozam na stolce da sedam kako sto treba..Vednas me boli kicmata i samo ofkam
RE: Трудници во третото тромесечје III - од 2... 16.11.2011 11:09:30
ivoni4ka
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila28
A ti da go ispratis maz ti vo dnevna ..pa da si se rasiris i naspies na spalna kako covek Stavi malo pernice pomegu kolenata toa pomaga pri bolka vo kolkovi
ama me iznasmea abe covekot za greata se tutnal vo edno kose na spalnata a jas kako princeza se siram na spalnata i samo mrdam de na levo de na desno de pernici stavav jok nisto ne pomagase nakaj 4 casot zaspav inaku od vcera sum 30+1 den poz
RE: Трудници во третото тромесечје III - од 2... 16.11.2011 11:15:31
Ikana
ahahah ivonicka, pa na taa muka uste i mesto li da pravime jas da vi kazam pravo si spijam sama od zavcera, em poubavo em pomirno, mm saka porano da si legnuva a jas sakam so tv i uklucena pecka da spijam, zvukot me smiruva i imame golema udobna garnitura vo dnevna i sum se rasirila ko sloncica problemi so spienje pu pu ic nemam, durii bolkite vo kolkovite prestanaa i vo kicmata, nekako sto lezev vo bolnica se odmoriv iskreno, pa sega se pravam na tri i pol koga ke vidam deka ne e usisano ili prasina, bas mi e gajle a porano zbesnuvav...sega si komandam kikiki denes ke se bockame so preogesteron ampula i pol, pa za tri dena pak terapija si pieme za kandidata, antibiotici neli, vitaminite, se hranime zdravo so ovosje, vareni jajca i jogurt kako i meso varenko ili dinstano...se za bebuf!!!