mila mama
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: baby_bump Не сака сама да заспие, со саати се превртува, скока, се исправа во креветче, вика, плаче, и некој мора да дојде да лежи на спална за да и дава млеко, но таа не сака, го плука шишето и сака да си игра, не фаќа по лицето, брка во нос, ми ја дава цуцлата, ми брбори до бесвест. Исто и ние, таман фативме ред пред 2-3- месеци да цица и да си заспие, еве ја веќе 1 месец го прави истото: прво цица, па и давам дохрана ад млеко легната во креветче (купивме креветче пред 1 месец, иначе со нас спиеше во кревет), па после би требало да си заспие сама или со цуцла, ама еве ја сега ја вади цуцлата, ми ја дава мене, брка во нос, ме гали, штипе, скубе, ја фрла цуцлата на земја, па плаче, ја бара назад, се уште не станува фала Богу не може да падне, ама со нозете лупа на креветот, мислам ќе ги скрши од силното удирање, па ќе се испоти, загрее и вришти после од што и се спие, а не може да заспие, па се мачиме час-час и половина да заспие