Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до... 9.8.2011 9:40:57
miana
da ti kazam pravo,taman ima od kerkami eden kup sukni i fustani neobleceni..a kolku raboti sum ispodavala na koj stignam ( duri mi e maka) Se se nadevav deka ke bide masko i plava torbica kupiv
RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до... 9.8.2011 9:47:31
@Mila@
Srceee...a be nema nishto ubavo za mashki jas vo sabotata bev podarok za mashko detence da kupam se iznarvirav se nekoj gluposti obicni ...nishto onaka stosno i slatko...em ke gi dadesh parite em ke ti bide maka hihihihihi uzivaj si so kerkickite nema poubavo od dve sestricki.MM me teshi aj slednoto ke bilo kaj nas zensko ....ama jas se ushte se nadevam deka i ova moze e
RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до... 9.8.2011 10:13:06
miana
I jas se nadevav ama doktorkata samo sto ja stavi sondata vrz mojot stomak me prasa? Go znaete polot?Jas vikam - zensko,ona vika DA ...i znaci od prva vide,takada ne se ni nadevam A i so kerkami ke mi bidat skoro na ist datum i mislam deka e 100% devojka ...Bas sabajlevo mu vikam na mm,lele tesko tebe so tri zenski,on mi vika : kako pa da ne,bas blazesi mi. A ja pa vikam : aaa ne,moram da ti rodam eden sin. Zdravje,samo neka se zivi i zdravi...Koga ja gledav vcera nemozev da si ja soberam ustata od smeenje ..Mnogu sum srekna
RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до... 9.8.2011 10:48:13
@Mila@
kupuvaj neutralni boi dur definitivno ne doznaesh ... inaku na edna moja prijatelka drugarka i vo 9 ti mesec ke vleze i se ushte ne mozat da vidat zs bebeto non stop se krie.
RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до... 9.8.2011 22:23:23
fila
samo sto se vrativ od re medika bev na 4-de eho me gledase adamova i se e super so bebusot i mi kaza 95% deka e zensko i bas me izraduva a vo 16-ta nedela maticniot mi kaza masko pa sega neznam vo sto da veruvam
RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до... 10.8.2011 9:32:41
miana
Dpbro,ne mi e jasno...Adamova e istata profesorka od klinika? Raboti i vo Remedika? Ne svakam! Jas ja poznavam samo Adamova na klinika naj jakata doktorka i sega vikate vo remedika..Izgleda itamu i vamu raboti? Ili pak e druga Adamova?
RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до... 10.8.2011 14:20:35
Natasa981
taka e , miana..na Klinika nemozes ni da priparis do doktorkata, a vo remedika ke te primi duri i posle rab vreme..nema vrska, ne komentiram so losa konotacija, sve mi e jasno
RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до... 10.8.2011 14:37:30
miana
Kolku pari-tolku muzika...Ama i se tresat drugine na klinika...Doaga na vizita me gleda utop,spavakata lom so krvovi,mokra od vodenjakot i prasuva : sto e vakva zenava?!! i tie kokoskite vikaat: sega se napravila..A jas sirota cela nok taka si presedev,utop kako vo kada koga ke me stavea na ctg.I odma im svika - brzo nova spavaka da i dadete..Pa ja dobiv najubavata i najnovata sto ja imaa,site zeni mi vikaa - aaaaa ti so vrski ..eeee sto pominav so tie kokoski tamu...
RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до... 15.8.2011 7:15:06
Mrs.Tinka
Pa kolku sto znam Fiao, i sega soodnosot zeni: mazi e nekade 2:1, pa nie si najdovme deckovci :))) Nasive ke bidat kako nas- najubavi, pa ke si gi lapnat nekolkute momci :))))
RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до... 15.8.2011 10:48:40
vodickata
еве јас носам маже ич да не му ја мислите туку настинав вчера и се мислам дали смеам да се напијам парацетамол и витамин ц кажувајте ве молам зошо ке пукнам како костен цела вечер не сум спиела
RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до... 15.8.2011 10:57:07
miana
Napij se daleron- toj ti e 100% dozvolen..vo nego sodrzi paracetamol...dobar e za bolka i za T ..Jas na pcetokot bev mnogu nastinata i bolna i vo konsultacija so ginekologot smees cefaleksin i daleron