LoveableMe RR
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: gina moeto ivf se odlozi izbriset__e me od spisokot za terapija Lazareski mi rece deka mora da pravime histeroskopija da se otstrani septumot... custvata mi se ispomesni cel den si neznam dali i finansiski ce mozeme da izdrzime mnogu e skapo a na klinika treba da se ceka a nemam nikogo ni vrska ni nisto mnogu sum zagrizena i nervozna neznam kako ce izdrzam ИЗВОРНА ПОРАКА: sanjaaaa! gina, нема потреба да се нервираш, со отстранување на септумот можеби и природно ќе можеш да забремениш, па нема да ги имаш маките што ги носи ИВФ. Незнам како досега не си го завршила тоа, дури сега ли открија дека имаш септум или??? ИЗВОРНА ПОРАКА: mili_vanili Gina i mene mi otstranija septum vo sistina, stvano e skapo plativ 44.000 i na kraj mi rekoa deka toa moze da bide a i ne mora da bide pricina sto ne sum zabremenila. Ne znam samo kako pred 5 godini za prvata godina ne smetase a sega morase histero. Pozdrav Џина, погоре имаш пишувано и другите за хистероскопија, мислам не е на одмет да прашаш пак, но на ГАК е поевтино, немој да фрлаш толку пари по приватниве клиники.
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 4.9.2014 9:18:22 >