Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Што прават вашите деца во моментот? 31.12.2010 15:30:00
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Го симнав малку да го почуваат баба му и дедо му Баш да видам за колку време ќе ми го качат... Точно 24 минути Се шинаа...
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 31.12.2010 15:48:42
Slagjana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Точно 24 минути Се шинаа... Me iznasmea
RE: Што прават вашите деца во моментот? 31.12.2010 15:52:45
*miki mami*
Јас го оставив кај мојте да си посветам и јас неколку саат на мене уште не се јавиле кај и да се ке го донесат..
RE: Што прават вашите деца во моментот? 31.12.2010 16:03:10
arh_diz
Jas nemam kade da go ostavam.Eve go si igra na podlogata za igranje
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Што прават вашите деца во моментот? 12.1.2011 12:56:29
nadica
се спремаме за попладневна дремка ја гледа ѕвончица и се туку потпрашува нешто од спиењето ни трага ни глас
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Што прават вашите деца во моментот? 12.1.2011 13:05:18
Lara2224
edvaj cekam i jas da pisuvam na forumov....
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.1.2011 14:48:11
Nadezna
Deneska, utrovo , prvpat ni se namsea na mene i na tatko mu :) Dosega se smeskase samoi vo son, deneska ni se smeskase nam
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.1.2011 15:48:50
Maca25
сега си дојдовме од градинка, чекаше да ја соблечам и измијам раце и одма седна и побара да и пуштам ноди и да и дадам сок. ова се случува секој ден после градинка.
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.1.2011 15:51:20
strelec 8
golemoto e bolno i lezi i gleda skubi du.i malata ne e bas ok.deneska ja vakciniraa i izgleda e od vakcinata.i ovaa vecer ke bide dolga
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.1.2011 16:46:20
mila mama
Еве сега штотуку заспа после една и пол часовна борба, едвај се предаде
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.1.2011 17:00:39
baby_bump
При крај е со попладневната дремка и почнува да се буди. Откако почна да спие ноќно време подолго, преку ден задремува кратко и многу е нервозна.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.1.2011 17:19:38
arh_diz
Samo sto zaspa
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.1.2011 17:20:25
mila mama
Џабе се пофалив, еве ја стана
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.1.2011 17:41:09
*miki mami*
Спие конечно заспа од сабјле не е спиен
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.1.2011 20:24:29
na.an
sega se spremame za spikanje , ubav son decinja moi i na site ubavi i slatki decinja na cel svet
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.1.2011 21:08:36
nadica
си игра со коцките гради згради а во позадина ја гледа новогодишната претстава од нејзината градинка
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
(Одговор на членот na.an )
RE: Што прават вашите деца во моментот? 18.1.2011 12:00:05
mama26
pokasno ke izlezeme i se sprema si stava labelo ustata da mu bila meka
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 18.1.2011 12:19:55
*miki mami*
заспа јас се спремам ке одам во град они ке се чуваат со баба му
RE: Што прават вашите деца во моментот? 18.1.2011 12:29:18
Тања РР
Се каравме до сега бидејќи одбива да јаде
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Што прават вашите деца во моментот? 19.1.2011 16:54:37
AnnaMolly RR
Спие од 14:30! Ова одааааааамна не се случило. Ама бевме во луна парк и во парк, убаво се прошетавме, се умори и заспа како заклан.
_____________________________ Live and let live
RE: Што прават вашите деца во моментот? 19.1.2011 17:27:35
skorpijana
spiat i dvajcata pa jas imam malku vreme na procitam na ringeraja
RE: Што прават вашите деца во моментот? 19.1.2011 17:56:38
Martins mom
Не знам што му текна, ама ете го...zzzzzzzzzzzzz
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 19.1.2011 18:00:49
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Не знам што му текна, ама ете го...zzzzzzzzzzzzz Исто.
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Што прават вашите деца во моментот? 21.1.2011 14:51:11
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz Jas nemam kade da go ostavam.Eve go si igra na podlogata za igranje И јса почнав да го ставам на подлогата за играње- гледам ужива
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Што прават вашите деца во моментот? 21.1.2011 14:53:15
Maca25
сигурно си игра шут гооол во градинка. уште малце и ќе ја земам.
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Анкета
Angel, da ili ne?! Yummy Mammy Dali vi se dopaga imeto Angel? Da (
39% )
Ne (
36% )
Onaka... (
25% )
Број на сите гласови: 187 Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш
своја анкета !