Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ајде до кај сте со дружбава, јас предлагам во недела да се собериме во некоја од игротекиве и ако има дедо мраз уште подобро може и да ги сликниме бебушите Ајде други предлози
Ајде да се распрашаме Snowhite i Felly. Еве јас утре ќе прашам во Цреша, секако ќе прашувам за роденденот на Миа. А што фали да се собереме за роденденот, нема да имам многу гости? Без обврски ќе се видиме, сликаме и ќе јадеме торта? Што мислите?
Ох Палешка, не сум сигурна како ќе бидам со смените тогаш, мислам само втора смена одам, ама сепак, во недела сум слободна, макар што сум на слава за ручек, ама мислев јас и да поканам и други мамички што не се членови на форумот, а и вие можете, па и не мора да бидат мамички, не знам ајде и другите нека дадат предлог. Фели?
< Поракaта ја уредил Snowhite -- 16.12.2010 20:47:02 >
MM ima eden deloven sorabotnik koj zivee vo Prilep no i tuka raboti honorarno mislam vo Skopje. Odamna se kanime da otideme na gosti a i mote bratucetki non stop odat vo Pp na soping . Koga ke doagam natamu familijarno, eve bi sakala da se zapoznaam so Paleska .Ete taka Paleska da si znaes
ЈУле, јас би, ама стана ладно и снежно! Мислам дека мм ќе полуди да одам некаде по ова време надвор од Ск. Инаку сум ЗА, дефинитивно, ама не по снегов.
It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
Snowhite кога ќе доаѓам ќе те известам, ако си слободна ќе пиеме Обично непланирано одлучувам Ако и некоја друга прилепчанка е слободна може да ни се придружи.
Ајде, се надевам ќе имам време да пиеме едно
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.