Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.7.2010 23:33:42
Bitolcanka
Ајде друштво да наздравиме во чест на нашата Агнес и најпосакуваните ангелчиња
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.7.2010 23:39:33
Bogdancanka
еве ме и мене ви се придружувам,не сум по алхохолот али сега ќе пијам во чест на нашата мила Агнес
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.7.2010 23:41:18
Bogdancanka
еве нешто и од мене живелиииииии!!!
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.7.2010 0:07:43
mama26
tuka sum i jas.edna caska samo ve molam..a so vtorata pa nataka veke pocnuvam da zboram i sto treba i sto netreba...bar taka vika mm
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.7.2010 0:10:10
Viktori
комбинација од вотка и текила! Резултат
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.7.2010 0:14:46
mama26
hahaha me nasmea viktori.me potseti na nesto
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.7.2010 0:26:01
Bitolcanka
Повелете, ве частам за завршувањето на мојата диета И да се отрезниме од алкохолот, па убаво да спиеме
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.7.2010 9:35:48
penelopa
Мене утрото ми почнува со , кој е за нека се послужи
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Кафе бар "Happy Hour" 6.7.2010 18:00:26
nadica
еве повелете пред да ме избркаат пак
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
(Одговор на членот April )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 6.7.2010 18:06:06
agnes77
благодарам за нескафе
RE: Кафе бар "Happy Hour" 6.7.2010 22:48:34
Maca25
да ве почастам коктелчиња!!! Точно една година сум дел од Рингераја!!!! Да ми се множат!!!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 13:45:17
Тања РР
Да ве почестам, денес било именден на мојата ќеркичка.
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 13:48:11
Viktori
Тања ма.... јас сум на протеинска диета!!! Кај ме погоди!!! Супер е за мрсни слави!!! Нека и е вечно името!!! чекај сеа ми текна, немаа исто име ќт и ќм???
< Поракaта ја уредил виктори -- 7.7.2010 13:49:40 >
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 13:49:16
Bogdancanka
ајде Маца нека ти се множат годишниците на рр....мммм Тања баш си се потрудила,нека е жива и здрава принцезата
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 13:51:15
nadica
среќна годишнина маце и нека и е вечно името на принцезата на тања
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 14:50:10
big_mama817
да ве почестам сите за одвикнувањето од пелени на моето сонце
_____________________________ Децата се најголемо богаство :)
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 14:52:51
Bogdancanka
браво биг Мама за твоето сонце
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 14:58:41
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори Тања ма.... јас сум на протеинска диета!!! Кај ме погоди!!! Супер е за мрсни слави!!! Нека и е вечно името!!! чекај сеа ми текна, немаа исто име ќт и ќм??? Имаат Виктори, имаат. Не туку ми забушавај, спремај нешто за честење ајде
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 15:03:56
Martins mom
Ајде нека им е вечно името на малите сонциња, браво и за годишнината на Маца и за одвикнувањето од пелени
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 15:06:25
arh_diz
Neka im e veco imeto na site koi denes slavat Bravo Maca25
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 19:40:50
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори Тања ма.... јас сум на протеинска диета!!! Кај ме погоди!!! Супер е за мрсни слави!!! Нека и е вечно името!!! чекај сеа ми текна, немаа исто име ќт и ќм??? Имаат Виктори, имаат. Не туку ми забушавај, спремај нешто за честење ајде ти супер си го спремила јадењето! Еве за моја Јана пиење!!
< Поракaта ја уредил виктори -- 7.7.2010 19:47:14 >
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 19:47:55
Viktori
да не испадне само ова Ивкова слава???
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 23:00:29
Maca25
виктори да не сакаш да не опиеш, да не речам начукаш?!?!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 23:02:20
mama26
SVE ALKOHOLICARKI BRE.SAMO JAS NE
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 23:03:50
mama26
ZA MNOGU GODINI IMETO TANJA.NEKA TI E ZIVA I ZDRAVA
Анкета
Миење заби.Admin Кога почнавте да им ги миете забите на вашите деца?