
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.

Автор:
Редакција Рингераја
Ова вкусно пилешко не бара многу, многу едноставен гарнир како печени компири или ориз со некои освежувања како мешана салата ќе биде одличен избор.
Пилешко филе (без кожа!) Се сече на коцки и се пече 5 минути во тавата Повремено протресете ја тавата, за сите страни на пилешкото да се еднакво печени. 2. Потоа истурете јогурт, па додадете сенф, сол и бибер, па куркума и малку семиња коријандер. Се промешува и се готви на средна топлина додека сета течност не зоврие, за уште 5 минути. 3. Кон крајот посипете сецкан магдонос.
Време на подготовка од: 30
Време на подготовка до: 50
Број на лица: 3
Kомплицираност: 3
30 g пилешки филети од градите (бело месо)
јогурт со малку маснотии
1 лажичка сенф
малку сол и бибер
магдонос
1 лажичка куркума
неколку коријандер семиња
забава Бремените
Автор: bobik
Иако звучи целосно неверојатно, но човечкото тело може да биде алергич...
Од првата кашичка до денешниот апетит
Нашиот однос кон храната не се формира случајно. Tој е длабоко поврзан...
Сите го правиме. Понекогаш неволно, понекогаш заразно, а понекогаш дур...
Да станеш мајка е едно од најдлабоките и најмоќните искуства што може ...
Куклите во животот и растењето на девојчињата
Куклата е едноставна, тивка и често потценета играчка која останува ва...
Млеко.
Admin
По една година, кое млеко е поздраво да му се дава на дете: