Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Локација:
Форум > [Дете] > Деца > RE: Што прават вашите деца во моментот?
RE: Што прават вашите деца во моментот? 1.1.2010 19:34:32
ananikol
Sin mi snosti na polnok pravese ognomet ama dosta mu ostana oti koga poracuval izgleda se zaboravil pa sega vo momentot pravi ognomet pred zgrada,gi sobral site komsii
RE: Што прават вашите деца во моментот? 7.1.2010 10:37:55
mother 29
Дека времето надвор е пролет прекрасно....мајка ми го одведе Марко малку на прошетка до лулашките во градинката,од таму ке поминат кај зајкото ,а јас го користам ова, за дружба со вас!
RE: Што прават вашите деца во моментот? 7.1.2010 15:13:52
Aleksandra
Luka spie, a Ana otide so tatko i vo kino vo Ramstor da go gledaat AVATAR... a jas sum sama i malku ve druzam pa ke odam da pravam pileska salata vecer imam gosti...
RE: Што прават вашите деца во моментот? 12.1.2010 19:09:31
mother 29
lize lizalka i gleda traktor tom hahaah llel site na pamet gi nauciv
veruvate li deka samo toa gledame po celo vreme od koga ke stasame od rabota samo na tom e pusteno hahhavesti neam gledano ehhhhe ili nesto drugo,cuvaj boze koga ke svika tlakol tom,i do tuka,i ako ne go gleda da si igra neso drugo,toa da mu vrti