Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Што прават вашите деца во моментот? 30.10.2012 17:10:50
Fiao
Колку само сакав и јас истово да го кажам ИЗВОРНА ПОРАКА: Kockicka spie :) neka potrae ova custvo nemam sila veke da ja trckam od koga napolni 10 mesi epten zbesna sto si bese mirna
RE: Што прават вашите деца во моментот? 30.10.2012 22:00:55
mmbucko
Devojkive kao nesto igraat so konjcinja (golemava demek e fina pa ja zaigruva sestra si) bebco spie kaj tato vo race a mama na labtop Plus na masa cekaat palacinki !!!!!! A be idila
RE: Што прават вашите деца во моментот? 23.11.2012 15:09:30
mosa
Do sega jadese makaroni zapeceni vo relna.Sega se najde i pocna igrackite da gi rasfrla niz soba
_____________________________ BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!
RE: Што прават вашите деца во моментот? 23.11.2012 16:46:09
nadica
najverovatno pravi se sto ke posaka dodeka me nema bidejki e doma so baba i mi nedostigaaaaaaaaaaaaaa
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Што прават вашите деца во моментот? 23.11.2012 20:15:53
*Elena*
Gnjuri vo korpata so igracki , vadi od nea i frla niz soba
RE: Што прават вашите деца во моментот? 23.11.2012 20:23:50
Mihaela 2010
gi izvadila site sliki i gi rasfrla niz soba
RE: Што прават вашите деца во моментот? 23.11.2012 21:34:09
Maca25
Откако убаво се наспа попладнево - 4 часа, сега мислам дека до полноќ ќе гледа цртани и ќе си игра. И вечерва пак ќе чекаме Нова година
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што прават вашите деца во моментот? 26.11.2012 13:05:34
princessa
celo sabajle go otvarase friziderot i samo vadese gluposti od nego, se rasfrli po doma i sega konecno zaspa i neka spie 2 saati barem za jas da mozam da go raskrenam haosot po doma
RE: Што прават вашите деца во моментот? 26.12.2012 17:43:27
Pepelaska *
Му дадов да јаде калинка, зема неколку зрна и ги истура по земја така да ги јадел, абе Бог да чува
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Што прават вашите деца во моментот? 26.12.2012 18:03:14
mosa
mojot lepotan vozi trotinet niz dnevna soba.Toa mu bil kamion,atvil i 1 stolce malo na nego(toa mu bilo prikolka)i vika VUCI, VUCI
_____________________________ BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!
RE: Што прават вашите деца во моментот? 26.12.2012 20:38:01
Snowhite RR
Игра со пластелин, како се заиграл цел одручек е мирен со пластелинот се изнаигра
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Што прават вашите деца во моментот? 3.1.2013 15:26:37
Natuska85
Спие
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Што прават вашите деца во моментот? 3.1.2013 15:57:52
Cipi Ripi
И син ми заспа...фаla Богу малку да се одморам....на компјутер:)))
RE: Што прават вашите деца во моментот? 3.1.2013 16:07:23
elenak
Еден куп спанковци И мојот ѕвер спие.
_____________________________ You don''t have to be perfect to be a perfect parent.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 3.1.2013 16:08:56
Pepelaska *
И моето спие,кога сме кај мојте си спие по 3 4 саатии как сега на пример, а дома маста ми ја вади
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Што прават вашите деца во моментот? 3.1.2013 17:24:13
zzaa
spie,neka odmori malku.
_____________________________ Денот кога се збогатив ... Станав мајкa http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ принцеза на мама
RE: Што прават вашите деца во моментот? 3.1.2013 18:22:42
Andriance
Игра по 100 - ти пат на гагнам стајл
_____________________________ Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!
RE: Што прават вашите деца во моментот? 3.1.2013 18:41:45
deluxe
guga momentalno
RE: Што прават вашите деца во моментот? 3.1.2013 19:09:07
Regina
Моментално е будна, глетка и се врти со главчето лево-десно.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 3.1.2013 19:10:54
*Elena*
Gmeci edno novogodisno paketce, mislam deka sol ke napravi se sto ima vnatre
RE: Што прават вашите деца во моментот? 3.1.2013 19:38:08
Ikana
Беснее, пробува да стои на глава
RE: Што прават вашите деца во моментот? 3.1.2013 19:55:21
mosa
Mojot ubavec cas si igra so noivite kamioni,cas si gleda tv.Nesto e mnogu miren duri mi e cudno
RE: Што прават вашите деца во моментот? 3.1.2013 20:06:21
Bethany
Спие, уште од 7, затоа јас дремам тука.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 3.1.2013 20:16:07
Maca25
свири на синтисајзер и пее!! цела зграда во вис ја крена!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што прават вашите деца во моментот? 3.1.2013 20:54:50
talisman
Eve gi vkrevet i se obuíduvaat da zaspijat dodeka mama pusta uspavanki, pee i pisuva na RR Vecer uspivanjeto slabo nekako, dosega bi spiele na golemo - do glasot na mama kje da e
Анкета
Дете.пеперутка16 Дали некогаш ви се случило возрасен, близок или не, да го удри вашето дете во ваше присуство и како реагиравте?