Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Бидејќи сум трудна и носам близначиња, се изначитав се што најдов на оваа тема. Некаде дојдов до информација дека близнаците би требало да се воспитуваат како посебни личности, а не како една личност во две тела. Ова наводно била една од почестите грешки што родителите ја правеле. Па затоа е добро да немаат иста гардероба или слични имиња. Но сепак сметам дека тоа треба да биде одлука на родителите и ако за нив има значење Петар и Павле тогаш зошто да не. Познавам близнаци Емилија и Емил. А за моите уште не сме одлучиле, семејниот совет уште заседава
Vo komsiite gi imam najubavite bliznaci so gi imam videno do sega.Majka im Italianka a tatko im Holanganec ama decata se crtani,lieni...prekrsani a i ednojajcani se i isto gi oblekuvaat se vikaat Dado i Dino
< Поракaта ја уредил ananikol -- 7.3.2010 23:28:08 >
Jas sum bliznak, imam brat i majka mi ne sakala da se vikame isto. Nie sme Sandra i Martin. I podobro sto ne krstile razlicno zasto voopsto ne si ni licime eden so drug
Jas imam bliznak i majka mi nejkela isto da se vikame i ne krstila Sandra i Martin
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami
Е ај да ве прашам- Мислите ли дека близнаците секогаш треба да имаат исти имиња? ..Имам другарка близнак они се Иво и Ива...Други близнаци немам во моментов, ама сите што ги знам близнаците им се со исти или слични имиња, мене тоа баш ми е без врска
Сара и Стефан Меланија и Михаил Данило и Даница Ева и Евгениј
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Максим и Матео Максим и Калин Максим и Дариа Максим и Калина
Марко и Јована Сара и Срна Теона и Јаков
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни