|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  68 69 [70] 71 72   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Трудници во третото тромесечје II - од 27...
17.9.2011 21:01:13   
Ljubovce
tie mi gi dadoa totema ampuli,sega ke pocnam da gi pijam pa se nadevam deka podobro ke se osekam,a da i seme od kopriva kombinirano so med mnogu pomagalo za zelezoto,a ima li odredeno nedela do koja se pijat vitaminite???se zaboravam da ja prasam maticnata jas sum 32 nedela i gi pijam centrum materna,a po nekoja logika ne bi trebalo do kraj da gi konzumiram,vie kakvo iskustvo imate???
Mamicki imam golema potreba od masaza,znae li nekoj kade ima salon so specijalna masaza za trudnici???negde okolu univerzalna slusnav deka imale bas krevet so dupka kaj stomakot namenet za trudnici...jas imam bolka vo grbot i dobro bi mi dosla edna masaza malku da me opusti...ako nekoj iam info neka mi kaze.....
gushka do site :)

(Одговор на членот Jule0712)
Непосредна врска до пораките: 1726
17.9.2011 22:08:08   
ana mari
Jule0712 fala bogu sega mi e podobro inace sum 30 nadela.... eve pijam caj od brusnica ke vidime vo cetvrtok sto ke bide togas imam termin.. pozz i fala ti mn

(Одговор на членот Ljubovce)
Непосредна врска до пораките: 1727
17.9.2011 23:47:39   
Mrs.Tinka
Zdravo na site! Eve me mene prvpat vo treto tromesecie. Od denes 27 polni nedeli. Ednostavno ne mozam da veruvam deka tolku brzo pomina vremeto, kako vcera da bese koga zabremeniv. Gledam ovde se pravat seriozni muabeti na tema poroduvanje i malku mi se potkrena adrenalinot :) So srekja na site!

(Одговор на членот Carelija)
Непосредна врска до пораките: 1728
18.9.2011 11:45:03   
ana mari
Mrs.Tinka so sreka vo poslednoto tromesecje i so lesno neka tie pozz se najubavo......user posted image

(Одговор на членот Mrs.Tinka)
Непосредна врска до пораките: 1729
18.9.2011 20:46:15   
vodickata
mamicki neso denes ve nema :) so ubavka vecer si grmi si vrni milina :))) samo za pred kompjuter ili nekoe filmce mhmhmh

:))СЕКОЈ НОВ ДЕН НОСИ НОВА НАДЕЖ :))

(Одговор на членот ana mari)
Непосредна врска до пораките: 1730
18.9.2011 21:34:49   
sani 13
ljubovce za masaza drugarka mi idese vo ASEANA spa centarot tamu imalo nekoja posebna maserka za trudnici ama mislam deka na strana gi masirase, do sega ako ne se izmenilo nesto!
P.S. fala ti za infoto ;)

(Одговор на членот vodickata)
Непосредна врска до пораките: 1731
18.9.2011 22:12:06   
Mrs.Tinka
fala ana mari, istoto i jas ti go posakuvam

(Одговор на членот sani 13)
Непосредна врска до пораките: 1732
18.9.2011 23:13:23   
Ljubovce
Fala ti Sani za informacijata,bas sega pobarav na google mi ja dade taka da utre ke se javam...ti veke sitno brois,nedelava si veke 40 nedela :) ke si go guskas bebceto uste malku,blaze tebe...ajde i nas ni se blize vremetooooo...mene vcera i denes me napaga nekoj strav,cudna rabota do sega ne razmisluvav,bebco uste mi e karlicno svrten,koj znae dali ke si se prevrti ili vaka ke si ostane...inace bev i si go vidov,veke e tezime 2 kila,i iskreno da vi kazam ama na 4d taka mi zalici na maz mi,neznam dali haluciniram ili e vistina,kako i da e super napreduva,bas toa sto prasuvase nekoja mamicka i kaj mene glavceto mu e porazvieno taka da toa e najverovatno slucaj kaj so site bebusi :)
imajte ubava nok...denes ubavo ke se spie :)

Непосредна врска до пораките: 1733
18.9.2011 23:32:33   
Natasa981
Uff daj boze da pospieme nokeska..mene ne mi odi nikako, stoznam de od toploto de od vozbuda, kako mi se blizi vremevo:) me faka malce strav lele kako ke bide- sto ke bide.. Eve sum vo 35ta nedela , utre zadutre sum na kontrola, pa da si ja vidam dusickata, kolku porasnala:) edvaj cekam:) tuku mamicki, dali na vas vi izleze pupaceto na stomak? Mene mnogu mi se ispapci vo posledno vreme.. Mi rekoa deka e najnormalno, ama pa mi izgleda nevoobicaeno ispaknato:) da ne imam kila skraja da e? Ili ne e strasno

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

Непосредна врска до пораките: 1734
19.9.2011 0:05:48   
Ljubovce
Natasa mene uste ne mi e ispadnato jas od utre pocnuvam 33 nedela,mada znam deka e sosema normalno da bide izlezeno taka da nemoj da se plasis...na drugarki sum gledala deka epten moze da izleze...

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1735
19.9.2011 8:34:09   
miana
Zdravo i od mene...Denes vleguvam vo 27 ma nedela i veke stanuvam aktivna na ova tromesecje..Vremeto brzo leta :)

Непосредна врска до пораките: 1736
19.9.2011 9:22:53   
Fiao
Zdravo na site! Eve me mene ponedelnicki vleguvam vo 28ma, pa da ve vidam kako ste i da ve pozdravam! Osven sto krajno loso spijam, pocnaa da mi se javuvaat bolki vo gorniot del od grbot, kaj pleskite. Inaku planiraam ovaa nedela da odam do kaj maticnata i da proveram krv i mokraca, pa da vidam do kaj sum so hemoglobinot (minatiot mesec mi bese 98 user posted image ).
I mene pravo da vi kazam ne mi se veruva kako nekako brzo si letaat nedelite, ama pa iskreno edvaj cekam user posted image .
Ovaa nedela ke se javam da gi dogovoram casovite kaj sestra Zore, pa da vidam i jas sto cudo e toa user posted image .
P.S. Edvaj cekam da zavrsime so ova nase renoviranje i da pocneme so ureduvanje na sobata na bebushko user posted image
Pozdravce do site pa se citkame!

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1737
19.9.2011 9:41:24   
Yummy Mammy
Ooo, i miana ni stigna vo ovaa grupa, aj welcome i so lesno neka ti e :)
Jas veke vlegov vo 36 nedela i vo sreda sum na prvoto ctg, pa da vidime do kade sme. Inace stomakov celo vreme mi e tvrd kako topka, nemam bolki i kontrakcii, ama celo vreme mi se grci stomakot i od vreme na vreme koga ke klocne bebevo me zdoboluva do koska. Do sega piev magnezium, ama neli posle 36 ne se pie veke... Dali na nekoj od vas vo 9ti mu se slucuva istoto?
Natasa982 normalno e za pupaceto, mene mnogu rano mi iskoci i mi kazaa zatoa sto sum slaba, mozda i ti imas slicna konstrukcija.
Inace jas sum popravena 11 kila vkupno, ama se mi e vo stomak i vo butini, tamu kaj sto najtesko se siminja user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 1738
19.9.2011 10:13:26   
Andriance
Mamicki,kako ste mi? Nie se guskamee mazime posto go dobivme epitetot najrazmazen od site..si uzivkame malku da ve citnam I da ve pozdravam.. Ne se sekirajte za kilaza nema da vi tekne na nea posle poragjaj uzivajt so partner I ne se zamarajte mnogu backiii od mama Andriana I Andrj namazeniot

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1739
19.9.2011 10:18:05   
miana
Tnx,tnx za dobredojdeto user posted image   Ajde i na  vas site so lesno neka vi e

Непосредна врска до пораките: 1740
19.9.2011 10:32:37   
sani 13
dobredojdovte na site novi "finalistki" hahaha ova e veke posledniot krug!!
Natasa za papoceto se zavisi kakvo ti bilo pred bremenosta, ako ti bilo plitko brzi i mnogu ke ti izleze, a ako ti e dlaboko ko na mene nema da ti izleze-mene mi rekoa deka ke mi se izramni samo toj del ama ispadna deka mi e mnooogu dlabok papokot a i stomakot ne mi e mnogu golem a vo cetvrtok vlagam vo 40 nedela!
Da vi kazam najiskreno strav mi e da ne se urocam ama kiselinite mi se podsmirija, i osven safra sto me faka (ama gledam site ne faka) drug problem bas i nemam! Mozete li na grb da lezite?? Site mi se cudat deka mozam pa da ve prasav vas dali sum jas frik ili ima i drugi sto mozat da si lezat na grb??

Непосредна врска до пораките: 1741
19.9.2011 10:34:27   
sani 13
Ljubovce jas zaboraviv da ti naglasam deka Aseana se malce poskapicki, ama sigurno ke si prasas se pred da zakazes neli! ako ne go najde brojot ke ti go dadam! pozz

Непосредна врска до пораките: 1742
19.9.2011 11:45:32   
Mrs.Tinka
Zdravo sani 13. So ova finalistki me iznasmea. Aj so srekja neka vi e na vas veteranite, pa sitnete nekoe iskustvo :))
Sto se odnesuva do spienjeto na grz, znam deka ne cini ama pa mene najzgodno mi e taka, se na grb spijam- nesto sto porano ne sum mozela ni da go zamislam :)).  Ama jas sum 27-ma nedela, ne znam kako ke bide ponatamu. pozz

Непосредна врска до пораките: 1743
19.9.2011 11:47:09   
Mrs.Tinka
miana, jas i ti pak zaedno :) epten sme vo cekor, mozda ke se vidime i na poragjaj  hahaha

Непосредна врска до пораките: 1744
19.9.2011 11:48:11   
Mrs.Tinka
mislev grb a ne grz, svati neli :)

Непосредна врска до пораките: 1745
19.9.2011 11:53:36   
Yummy Mammy
I jas ne mozam da spijam na grb poslednive nekolku nedeli, smesno e znam... Najmnogu sakam taka zatoa sto mi go opusta grbot, ama posle 2-3 sekundi pocnuvam tesko da disam i nesto me gusi, pa moram da se svrtam na strana. Znam deka treba na leva strana da se lezi ama koj moze vo ednata ista pozica celo vreme. Jas primetuvam deka kako ke legnam taka se budam posle 2-3 saati ukocena, pa so maka se vrtam na drugata strana, pa pak se budam ukocena posle 2-3 saati i se taka celi veceri... Tesko mi e i vrtenjeto veke user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 1746
19.9.2011 11:57:33   
sani 13
lele za vrtenjeto ostaj ama i naoganje polozba na strana veke se osekam kako da go butkam user posted image a i on sam ne saka na desna strana da lezam odma me butka user posted image srcence ama mu vikam da izlaga veke on uste nesaka!!! pa ajde vekeeee ne mora do posleden moment user posted image

Непосредна врска до пораките: 1747
19.9.2011 12:14:19   
miana
Tinka zavisi kaj ke se pogaras...Jas se dvoumam dali cair ili drzavna :) 

Непосредна врска до пораките: 1748
19.9.2011 12:19:53   
miana
Inaku jas za na grb nemam teskotii ama user posted image mnogu mi se buni koga sum na grb i zatoa izbegavam user posted image

Непосредна врска до пораките: 1749
19.9.2011 12:27:19   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Ooo, i miana ni stigna vo ovaa grupa, aj welcome i so lesno neka ti e :)
Jas veke vlegov vo 36 nedela i vo sreda sum na prvoto ctg, pa da vidime do kade sme. Inace stomakov celo vreme mi e tvrd kako topka, nemam bolki i kontrakcii, ama celo vreme mi se grci stomakot i od vreme na vreme koga ke klocne bebevo me zdoboluva do koska. Do sega piev magnezium, ama neli posle 36 ne se pie veke... Dali na nekoj od vas vo 9ti mu se slucuva istoto?
Natasa982 normalno e za pupaceto, mene mnogu rano mi iskoci i mi kazaa zatoa sto sum slaba, mozda i ti imas slicna konstrukcija.
Inace jas sum popravena 11 kila vkupno, ama se mi e vo stomak i vo butini, tamu kaj sto najtesko se siminja user posted image

ne se sekiraj za stomakot i na mene na krajot mi bese tvrd kako kamen i samo se grcese MILA a i magnezium piev do posleden moment toa nema vrska za kontrakciite tocno na termin si se porodiv i magnzeium  po dve na den piev do posleden moment

Непосредна врска до пораките: 1750
Страница:   <<   < Претходна страница  68 69 [70] 71 72   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  68 69 [70] 71 72   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Гушкајте ги бебињата.
пеперутка16

Дали вашите бебиња (6-12 месеци) сакаат да бидат гушкани? Моето дури и не слуша, само ме турка, се качува на мене, влече,... дури и не сака да биде носена, само гледа да избега. Ми е тоа навистина чудно.. Какви се вашите?