Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Вашето моментално расположение низ песна 30.7.2010 1:42:02
Viktori
Pride-U2
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 9.8.2010 11:52:29
Bitolcanka
КЛИК
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Вашето моментално расположение низ песна 9.8.2010 19:55:12
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka КЛИК i jas isto taka
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.8.2010 13:54:51
Палешка РР
За сите кои сакаат тагата да ја претворат во слобода и среќа КЛИК
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.8.2010 14:05:29
Тања РР
Eве нешто и од мене. За Џоле сум расположена денес. Клик
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.8.2010 14:22:35
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка За сите кои сакаат тагата да ја претворат во слобода и среќа КЛИК
RE: Вашето моментално расположение низ песна 9.9.2010 23:47:51
biljanaM
http://www.youtube.com/watch?v=7BAtYzu5xtA
< Поракaта ја уредил biljanaM -- 9.9.2010 23:48:26 >
_____________________________ Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....
(Одговор на членот Enika )
RE: Вашето моментално расположение низ песна 16.9.2010 11:35:37
mama26
devojcence,devojcence ljubis li me meeneee...narodno denes
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 16.9.2010 12:56:46
mama26
moj dilbere
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 16.9.2010 13:05:24
Martins mom
oliver dragojevic - tesko te zaboravljam
< Поракaта ја уредил Martins mom -- 16.9.2010 13:07:18 >
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 20.9.2010 18:56:18
Палешка РР
Признавам неможам без тебе
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.9.2010 23:12:51
lukas
klikni tuka
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.9.2010 23:33:18
Bogdancanka
klik Dobro je kad u zivotu za nesto se boris,rukama stvoris, dobro je kad u zivotu nekoga volis,neko te voli, dobro je kad u zivotu neko te sluti,ti nekoga slutis ali je najbolje u zivotu kad imas nekog s kim mozes lako da sutis.
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
(Одговор на членот lukas )
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.9.2010 0:31:44
lukas
tose proeski
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.9.2010 0:32:21
lukas
tose
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.9.2010 0:33:53
lukas
probvam nesto
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.9.2010 0:39:13
humana
priznacu ti sve,i zasta ni sam kriv,umesto mene nek drugi se bore- moje telo predalo se-.Lako je voleti kao sav normalen svet,lako je ziveti napamet.Momentalno da ripit mi e pesnava od Zeljko Joksimovic
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.9.2010 0:52:48
Julie1
КЛИК
_____________________________ And this is my beautiful life ...
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.9.2010 11:53:56
Martins mom
eiffel 65 - blue
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.9.2010 12:31:08
lukas
dojdi kaj mene vecerva na gosti-INSTRUMENTAL
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.9.2010 21:41:08
Martins mom
To mi nije trebalo
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.9.2010 22:57:53
Bogdancanka
klik
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Вашето моментално расположение низ песна 27.9.2010 10:28:12
lukas
ne me drzi mesto,NE MI IDE UM..
RE: Вашето моментално расположение низ песна 27.9.2010 11:30:49
Bogdancanka
prekrasna pesna Agnes
Анкета
Секс.пеперутка16 После сексот со сопругот, ти?