Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Родилна тежина на малите принцезички 19.10.2010 1:21:52
misticia
ИЗВОРНА ПОРАКА: betpet
Мојата ќерка Теодора кога се роди имаше само 630гр.
Тања, сепак не сте на дното на списокот има и други
оо душиче инаку теодора има ист роденден како мене, а јас сум седмаче немало ни инкубатор во Струга тогаш, па еве ме брблам - ако има нешто во хороскопот ние близнаците сме да не грабниш и да бегаш
Ултразвукот (ехо преглед) се смета за безбеден за време на бременоста ...
Анкета
Доење. Admin
Дали мислите дека е вистина дека колку подолго жената дои, толку е подобар имунитетот на детето?
Да, и затоа се обидов да дојам што е можно подолго. (100%) Не, и не жалам што не дојам подолго. (0%) Да, и жалам што не дојам подолго. (0%) Доев долго време, но не мислам така. (0%)
Број на сите гласови: 2
Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!