|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Леб во рерна

Автор:
Felly RR

Felly RR Ви препорачува



Подготовка

Маргаринот се растопува, па во него се додаваат другите состојки. 1 леб се засекува на кришки, но не до крај, меѓу нив се става од смесата. Се витка во фолија и се печи 20 минути во рерна.

Време на подготовка од: 40
Време на подготовка до: 60
Kомплицираност: 3

Состав

1 маргарин растопен
2-3 лажици винска киселина
2-3 чешниња лук (сецкани)
Магданос (сецкан)
1 леб



Анкета

Носот.
пеперутка16

Како го чистите носот на малите деца?