Natuska85
|
Здраво и од мене,јас сум прилично нов член на форумот и прилично тазе трудница .Сакав да ви раскажам за моментот кога мене ми се појавија , а тоа беше пред околу 2-3 недели.Последна менструација имав на 16 август, а со мм прилично добро работевме ,малку се разочарав кога добив ама продолживме и после менструацијата да работиме .и Така негде почетокот на септември отидов на преглед пошто имав прилично симтоми на бременост,ама за жал немаше ништо во матката, па дури и тие како ги викаат(демек плоден период ми е), не ми текнува во моментот стварно .И демек докторот ми вика дојди за една недела да видиме само дали ке ги има "тие де" , и појдов ништо пак немаше, како демек ми вика во меѓувреме му поминал плодниот период.и мене толку ми требаше се преплашив.ама ние со мм си продолживме да си работиме и тоа тотално опуштени како демек нема шанси сега да се фати.Следна менструација не добив после една недела си купив тест и оп .пресрекна бев.Бевме и на преглед, се е ок па и срценцето му го слушав.Затоа не се разочарувајте никако,само опуштени милички.Поздрав
|