Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Јас одев на солариум неколку пати се додека 2 прста и подлактицата не ми помодреа од памет се извадив, среќа се заврши добро.Ова лето не планирам ќе преминам дирекно на сончање.Инаку воопшто не сум против се додека тоа е умерено нели умерен тен тоа ми е ок, ептен па кога ке видам некоја се гламносала не ми изгледа баш убаво.
Јас бидејќи сум многу бела, си помислив да одам едно 2-3 пати на солариум за да не бидам како сирење на плажа. Ако некој одел, може и препораки да ми дадете за некој салон.
АнаМоли солариум си е солариум, гледај да ти е негде во близина за да не се акаш по жешково, битно да си прашаш дали/кога им се сменти лампите, и оди едно 5 пати по кратки интервали за да направиш подлога за на одмор
Jas sum protiv solarium, imam koristeno samo ednas paket od 5 serii , znam deka se spremav za na odmor vo Turcija i sakav da otidam spremna isoncana , tamo izgorev i mi se pojavija bemki i pegi na gradniot kos koi predhodno ne sum gi imala, eve i psole 5 godini seutse gi imam, se si mislam deka za da se pojavat doprinese i solariumot, taka da od togas ne sum ni i pomislila povtorno da odam.
АнаМоли јас бев 3 пати и тоа по 8мин доволно колку да не изгорам,и да не изгорев туку си се вратив убаво искунчана. Инаку имам фобија од солариум ама се издржува за убавина НАЛИ? И сега планирам да изодам да се освежам,ама ке му легнам 15мин. Така да ако сакаш,оди нема да забележиш мнг разлика првиот пат ама аконосеш долен дел ке видиш уште вечерта нијанса.
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Какво искуство имате со солариум?
Јас бидејќи сум многу бела, си помислив да одам едно 2-3 пати на солариум за да не бидам како сирење на плажа. Ако некој одел, може и препораки да ми дадете за некој салон.
И јас бев кај Дадар пред одмор 5 третмани и си добив некоја убава подлога,ама не го препорачувам не им беа сменети ламбите и слаб некако им беше солариумот.Јас како што имам потемен тен за 5 третмани требаше повеќе боја да добијам .Имаш многу понуди по овие страниве со попусти,ѕирни
Сум била на солариум неколку години по ред. Секогаш различен број третмани и различно времетраење. Фала богу до сега никогаш не сум изгорела, баш сум добивала равномерен тен и дури и не сум се мачкала со тие млеката за солариум. Се зависи од солариумот колку долго треба да се сончаш, обично персоналот препорачува некоја минутажа во зависност од јачината на солаумот. Годинава не сум била, пошто се оперирав септември 2011 од слепо црево и ми рекоа да не го сончам местото 1 година. Сеа и за на одмор се мислам дали да го покривам или да се правам ербап...Во Скопје единствено сум се сончала во афродита во аеродром и беше така така
Има ли некој искуство со тоа „сончев спреј“? Во Силуете има некоја нова понуда со прскање со спреј за потемнување. Прашувам за една колешка. Ја интересира дали подеднакво се нанесува спрејот, да не изгледа како шугава
Немам одено во солариум до сега, искрено некако страв ме фаќа од тие затворени простори,што знам... Сега слушнав има и некои други опции.... не знам какви, не знам ни цените какви се. Отприлика колку кошта, знае ли некој?
Сега би отишла барем неколку пати, првите по пет минути само, за да имам малку подлога пред одмор, бела сум ко сирење, премногу бела, а овака немам каде да фатам боја, балконот ми е во ладовина
АМА тука претходните постови што прочитав, некоја изгорела очите МИслам како може очите да ги изгори? Ај, од пет минути нема белки нема до толку да изгорам....
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 16.6.2013 11:53:20 >
Имам одено на солариум за матурата и толку беше, добив баш убава боја која траеше, сепак е важно да се избере салон со квалитетен солариум, да не правам реклама нема да пишам тука кој е и не можат очите да изгорат затоа што ти даваат заштитни наочари кои ги носиш и иако имаш наочари препорачливо е да не ги отвараш очите додека трае третманот. На почетокот е по 2-3 минутки а потоа се повеќе и повеќе се зголемува И да препорачливо е пупките на градите да не се изложуваат, јас си сечев влошки и ги лепев на брадавиците така ми кажаа од салонот
И најубаво е стоечки солариум, си иамте музиче, ви збори таму некоја тетка кога е крај на сончањето, вратата цело време си е отворена ако ве фати паника може да си излезете
< Поракaта ја уредил andrijance90 -- 16.6.2013 14:05:03 >
Па јас сакав така нешто најминимално, ама имам и алергија на сонце која се јавува кога сум неприпремана (Боже на стари години и алергија на сонце добив хехе), па си мислев да си добијам некоја подлога, па со соодветна крема за заштита ќе биде полесно. Читав некои искуства на жени кои со алергија прават така. Ќе одам да се распитам деновиве, ама таа опција со стоење дефинитивно повеќе ми се допаѓа, таков ќе барам Е сега за квалитетот можам само да ризикувам, бидејќи не можам да се ослонам многу на препораките тука.
Гледам не е проблем па ке пишам дека јас одев во Афродита С, отидов по препорака ми кажаа дека тие ламбите во солариумот како ли се викаа не ми текнува се исти како оние со кои се зрачат малите бебенца при некои проблеми, така да топло ти препорачувам да си одиш таму,. Јас не да сум бела, пребела сум, ни изгорев , ни проблеми имав нешто после тоа се беше супер
Па јас сакав така нешто најминимално, ама имам и алергија на сонце која се јавува кога сум неприпремана (Боже на стари години и алергија на сонце добив хехе), па си мислев да си добијам некоја подлога, па со соодветна крема за заштита ќе биде полесно. Читав некои искуства на жени кои со алергија прават така. Ќе одам да се распитам деновиве, ама таа опција со стоење дефинитивно повеќе ми се допаѓа, таков ќе барам Е сега за квалитетот можам само да ризикувам, бидејќи не можам да се ослонам многу на препораките тука.
Сонцето е прејако и да нема човек ќе пројави алергија(Цел живот сум немала проблем од 20години наваму секоја година се исфрам. Јас на солариум сум била неколку пати не е страшно доколку не премине во константно кварцање. Можеби ќе ти треба 2, 3 пати пред одмор. Инаку идев еднаш неделно по 25 мин во обичен солариум турбо не сум пробала викаат поефикасен бил.
Летните горештини можат да бидат непријатни за секого, но во бременост...
Анкета
Дали вашите момчиња си ги допираат пенисите? пеперутка16
Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.