Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
И тогаш се случи нешто вистина чудно.Една моја другарка , која долги години го поднесуваше заминувањето и враќањето на нејзиниот дечко,откако стапија во брак за кратко се разведе.Тогаш сватив дека тоа можело да ми се случи и мене.
No ovoj covek ima nesto posebno toa i dusata moja go cuvstvuvase sekojdnevno bev ispolneta i zatoa si velev toa kaj mene nema da se sluci.Vo mislite si ja zamisluvav mojata svadba jas i on kako dva lebeda...
Се натажив... Времето ми изгледаше многу долго, а нашата средба неизвесна Но, познавајќи се себеси и мојот сакан верував дека нашата врска убаво ќе се зацврсти, ова што сега го доживуваме, разделбата ... е само едно искушение, коешто сигурно ќе го надминеме ...
И во моментот кога ми беше најтешко наидов на нешто кое ме врати во живот и ми даде надеж. Наидов на Рајче (како што мојата нова виртуелна пријателка си ја вика Рингераја), наидов на еден куп нови пријателки кои се тука за мене во секој момент....
Летните горештини можат да бидат непријатни за секого, но во бременост...
Анкета
Дали вашите момчиња си ги допираат пенисите? пеперутка16
Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.