|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Каква музика слушате?
11.3.2010 12:06:07   
Adrijana
user posted image
Rock

(Одговор на членот gvenda)
Непосредна врска до пораките: 26
11.3.2010 12:08:51   
matushka
Interesna tema... pred da stanam majka so mm bevme celo vreme po zurki... a posledniv dve godini.. pa sto znam..
pretpostavuvam Super Zvezdauser posted image

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 27
11.3.2010 12:29:53   
Leonida
ИЗВОРНА ПОРАКА: matushka

Interesna tema... pred da stanam majka so mm bevme celo vreme po zurki...

Така  бешеuser posted image
Мислам дека на сите журки и настани сум билаuser posted image
Еве може да напишеме некој што ни оставиле впечаток како Placebo, Paul Van Dyk на плажата Изгрев во Струга, Coca Cola Sound Wave Festival во Љубаниште........и мнооогу други.
А многу ми е криво што не можев да идам на настапот на Guano Apes сега во декември што беше зошто бев веќе 9ти месецuser posted image user posted image

(Одговор на членот matushka)
Непосредна врска до пораките: 28
11.3.2010 12:34:10   
matushka
user posted image Moze i sme se sretale na Izgrev i Ljubaniste.. Jas bev navlecena na Deep Desh.. 100 pati bev na niv...
A sega i da izlezeme nekade, mene mislite mi se doma... kaj moeto najmilo..

(Одговор на членот Leonida)
Непосредна врска до пораките: 29
11.3.2010 12:40:11   
Leonida

A sega i da izlezeme nekade, mene mislite mi se doma... kaj moeto najmilo..

Е сега веќе е друга прикаска, не ми паѓа на памет да излезам, чекам да потпораснеuser posted image
А ништо чудно да сме се виделе некадеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 30
11.3.2010 20:28:49   
April

Interesna tema... pred da stanam majka so mm bevme celo vreme po zurki... a posledniv dve godini.. pa sto znam..

user posted image јас и бремена одев на журки...се' додека не ми забранија да станувам од кревет user posted image

а да не зборуваме за концерти надвор од МК или Exit во Нови Сад (ама не последниве години кога стана премногу комерцијален и се'живо и диво оди...збораб за втората, третата година од фестивалот...ееее, тоа беа времиња user posted image

Непосредна врска до пораките: 31
11.3.2010 20:31:19   
April
ИЗВОРНА ПОРАКА: gvenda

epa jas izrasnav so svirki po klubovi pa posle i zurki itn. sea najveke si slusam i odsekogas ravel, sega life radio, a moram da kazam deka se slozuvam so toa deka day off imaat ist repertoar i mi se podzgadi od niv malku zdosadija uste jas koga iskacav a mozam da zamislam sega ma da mene i dobro bi mi dosla edna svirka pa i od niv da euser posted image  
Sega vo bremenosta mi doaga i ponekoja selska da si pustam duri zacuduvacko za mene pa se plasam kerka mi da ne bide nekoja turbofolkerka ke ja skrsamuser posted image  
A denta koga sme ja napravile mi dojde site makfestovski hitovi da gi simnam i da si uzivame vo niv mmmmmmm mora toa da znaci nesto
aj aj zabegav

гвенда, ме изнасмеа user posted image user posted image user posted image особено со макфестот...
нема шанси ќерка ти да стане турбофолкерка (да се надеваме user posted image и јас така се плашам за ќерка ми, ама мислам дека музиката со која расте по дома како мала ќе има влијание врз нејзиниот понатамошен избор...на пр. периодов ги обожава Bernays Propaganda user posted image

(Одговор на членот gvenda)
Непосредна врска до пораките: 32
11.3.2010 20:38:17   
Enika
Рокче ми е класика...одсекогаш обо=уван...сакам чил музика, убава некоја електронска...реге, drum'n'bass', сакам се што е убаво а што не вклучува турбофолк, фолк, те=ок лигав поп и слично. Во кола обавезно е меморинано да стои на лајф радио, слушам и равел, понекогаш и антена ако ми се свига песна оставам...иначе на лајф ми е секад...Рокерки мои...што се изјаснивте слично ко мене...следна некоја убава дешавка мора да отидеме да се истресеме убаво...може?user posted image user posted image user posted image

What goes around comes back around.

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 33
12.3.2010 2:07:51   
Anushka
In live сум ги слушала Tina Turner, Brian Ferry, G. Birn (Talking Heads), U2, Dire Straits, Simple Minds, P. V. Dyke... ух, можда уште некој, ама старост...
Како и да е, се пријавувам за Blly Idol!!!!

Непосредна врска до пораките: 34
12.3.2010 8:47:30   
April
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

In live сум ги слушала Tina Turner, Brian Ferry, G. Birn (Talking Heads), U2, Dire Straits, Simple Minds, P. V. Dyke... ух, можда уште некој, ама старост...
Како и да е, се пријавувам за Blly Idol!!!!

Billy Idol, no thanks...а да дојдеше некој актуелен, се' некои излитени фаци носат, ова им е попатна станица пред да одат на Егзит или сл...

Live: Sonic Youth, Coldplay, Pet Shop Boys, Simple Minds, David Byrne, Depeche Mode, Robbie Williams, Moby, Duran Duran (имам автограм од Simon Le Bon user posted image , U2, Orbital, Sting, Moloko, David Sylvian, Massive Attack, Brian Ferry...

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 35
12.3.2010 17:46:23   
Leonida
ИЗВОРНА ПОРАКА: April

Billy Idol, no thanks...а да дојдеше некој актуелен, се' некои излитени фаци носат, ова им е попатна станица пред да одат на Егзит или сл...

Потписuser posted image

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 36
11.4.2010 23:26:59   
omorfo89
Grcka muzika

Непосредна врска до пораките: 37
11.4.2010 23:48:50   
melody
omorfo89 koi ti se omileni grcki peaci i peacki?
Jas ja obozavam Natasa Theodoridou osobeno edna od nejzinite pesni Ela pou fovamai ,Ploutarhos i Antonis Remos mi se isto zakonuser posted image

(Одговор на членот omorfo89)
Непосредна врска до пораките: 38
11.4.2010 23:50:40   
Весна
Немој да се исплашите, но слушам метал, особено спид метал, Blind Guardian ми се омилените. Но, никогаш се немам облакано онака во црнила и да се правам страшна. Мирољубива сум, ме знаете.

(Одговор на членот omorfo89)
Непосредна врска до пораките: 39
12.4.2010 0:00:31   
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Весна

Немој да се исплашите, но слушам метал, особено спид метал, Blind Guardian ми се омилените. Но, никогаш се немам облакано онака во црнила и да се правам страшна. Мирољубива сум, ме знаете.

i jas slusam metal... Metallica i AC/DC mi se omileni, pokraj toa slusam i Rock baladi, Aerosmith, Kelly Family, ABBA, Makedonski narodni osobeno onie starogratskite, Gi sakam i starite YU grupi kako Riblja corba, Bjelo dugme, Plavi orkestar, Crvena Jabuka, Prljavo Kazaliste... i ponekogas i makedonski rap kako sto se vrcak, DNK... Od se po nesto

(Одговор на членот Весна)
Непосредна врска до пораките: 40
12.4.2010 15:03:46   
Cacko
Ne mi bitno dali e nase,yu,stransko samo mi e bitno da e romanticno,nekoja balada,slagerceuser posted image user posted image user posted image toa mi e po kef,a u megu vreme moze i se drugo sto mi prija na usiuser posted image

Think Pink

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 41
16.4.2010 15:02:09   
profesorica
највеќе балади и шлагериuser posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот Cacko)
Непосредна врска до пораките: 42
19.4.2012 11:09:49   
Ikana
Рокот и панк-рок ми се прва љубов, а инаку хаус и хип хоп ми се онака, стекнати музички стилови, од влијанието на мојата постара братучетка, искачање по град итн....

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 43
19.4.2012 11:26:14   
Snow Queen
буквално речено на се можам да се прилагодам...но тежок рок,рап и некој такви луди работи no thanks

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

Непосредна врска до пораките: 44
19.4.2012 12:38:11   
temjana
последнава година освен џез и класична музика ништо друго не ме релаксира и опушта така добро. Имам периоди кога можам да ги слушам само Прл џем да речеме, па некој период на Пласибо, па Били Холидеи...

(Одговор на членот Snow Queen)
Непосредна врска до пораките: 45
4.11.2014 23:47:59   
Defne90 RR
Најчесто рок музика слушам,ама знам понекогаш да си пуштам и нешто техно.Во секоја случај фокусирана сум повеќе кон странската музика.Не викам дека не слушам домашна ама некако повеќе сакам да слушам странско.

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 46
21.11.2014 7:21:01   
caciana
Slusam se sto me razveseluva,najcesto toa e rok I ex.you baladi ,ja sakam I makedonskata zabavna muzika.

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 47
21.11.2014 8:34:17   
Anuska14
Си сакам и си служам рок-независно дал е македонски или странски а воопшто не се облекувам така бидејќи не е соодветно за работното место. Не мозам турбо фолк да слушам ми се лошиииииuser posted image

(Одговор на членот caciana)
Непосредна врска до пораките: 48
21.11.2014 8:39:42   
AneLav RR
Слушам све што ми се свиѓа ама рок ми е закон. Секогаш ме крева некако....

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Anuska14)
Непосредна врска до пораките: 49
1.12.2014 22:37:25   
scared RR
Најчесто слушам поп, почесто странски него наши песни. Турбо фолк или народно не доаѓа во предвид. И сметам дека облеката нема врска со видот на музиката кој го слушаме user posted image

Непосредна врска до пораките: 50
Страница:   <<   < Претходна страница  1 [2]
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Оди на:

Анкета

Дали вашите момчиња си ги допираат пенисите?
пеперутка16

Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.