|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: [1] 2   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   Каква музика слушате?
10.3.2010 18:05:42   
Leonida
Не најдов ваква тема, но ако сум пропуштила, однапред ви се извинувам и преместете јаuser posted image

Каква музика слушате и дали мислите дека треба да се облекувате според стилот на музиката или нема врска???
Непосредна врска до пораките: 1
   RE: Каква музика слушате?
10.3.2010 18:18:02   
April
Супер е темава user posted image Во нашиот дом музика се слуша 24/7, и тоа претежно Канал 103 или Равел...
мислам дека стилот на облекување во извесна мера го изразува стилот на живот, така што ако некој слуша алтернативна музика сигурно нема да се облече како турбо фолкерка, нели? user posted image

user posted image

(Одговор на членот Leonida)
Непосредна врска до пораките: 2
10.3.2010 18:21:16   
***Lide***
mozam da slusam sekakov vid na muzika zavisi od raspolozenie a za stilot na oblekuvanje i ne mora da e vo stilot na muzikata koja se slusa jas taka mislam

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 3
10.3.2010 18:25:38   
April
user posted image

(Одговор на членот ***Lide***)
Непосредна врска до пораките: 4
10.3.2010 18:29:22   
mami
ИЗВОРНА ПОРАКА: April

user posted image

Потпишувам целосно драга моја..кога одиме на свирка??

Непосредна врска до пораките: 5
10.3.2010 18:32:52   
Leonida
Хмммм, канал 103-супер user posted image
Ние ретко слушаме радио, обично знаеме да си пуштиме од компјутер музика. И двајцата имаме сличен вкусuser posted image
Јас слушам во последно време по релаксирачка музика како chill, ambient, класика....
Инаку нај фаворизирана музика ми е Goa Trance, нешто од рок, алтернатива....
Што се однесува до стилот на облекување мислам дека доволно кажува за нас и музиката што ја слушаме. Не мора да се облекувам стриктно така, но секогаш ке постои некој детал кој ке ме издадеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 6
10.3.2010 18:34:27   
April
ИЗВОРНА ПОРАКА: Leonida

Што се однесува до стилот на облекување мислам дека доволно кажува за нас и музиката што ја слушаме. Не мора да се облекувам стриктно така, но секогаш ке постои некој детал кој ке ме издадеuser posted image

потпис

Непосредна врска до пораките: 7
10.3.2010 18:35:12   
lilit
Рок!!!!!!!!!user posted image

Непосредна врска до пораките: 8
10.3.2010 18:37:51   
April
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

user posted image

Потпишувам целосно драга моја..кога одиме на свирка??

ни свирките не се тоа што беа user posted image секој понеделник во Ван Гог свират Day Off, и дали ти се верува дека репертоарот им е ист од пред 10 год user posted image ...

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 9
10.3.2010 18:42:29   
lilit
Day off уште од времето на лејди ги слушав па понекогаш правеа и добра журка.Уф ми недостасува тоа време !Не згазија технаџиивеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 10
10.3.2010 18:45:44   
April
Мене Blue Funky Individuals ми се свиѓаа повеќе од Day Off...

Инаку постои мнооооогу добра техно музика user posted image

< Поракaта ја уредил April -- 10.3.2010 18:49:43 >

(Одговор на членот lilit)
Непосредна врска до пораките: 11
10.3.2010 18:55:05   
Leonida

Точноuser posted image

Непосредна врска до пораките: 12
10.3.2010 20:01:01   
melody
Ajde jas kako muzicaruser posted image Znaci vo osnovno metaluser posted image vo sredno klasika normalno preokupirana so toa duri i pamtam koga se vrakavme od skolo sonekoi drugari si gi peevme notite od partiturite od famoznata simfonija g moll Mocartuser posted image potoa pri kraj od sredno pocnav folk(bese vremeto na odenje po kafani)user posted image pa za da svrtam na 19 godini da peam se bukvalno od rock do folk za zadovoluvanje na vkusovite na posirokata masa,a bev presrekna koga peev vo Marakana rock klubot(malku da vi otkrijam nesto za mene)user posted image ,a sega zosto mnogu mi neostiga Grcija non stop slusame grcka muzika so maz mi zasto i toj e zaljuben vo nea.

Непосредна врска до пораките: 13
10.3.2010 20:03:21   
melody
A za oblekuvanjeto samo koga slusav metal se oblekuvav taka inaku neznam kako bi se oblekla da slusam samo klasika ili folk.Mislam oblekata nema vrska so toa kakva muzika sakas da slusas.

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 14
10.3.2010 20:22:24   
caci20
I jas mnogu gi sakav Blue Funky Individuals, a posle toa Day Off mi se cini so niv izrasnav

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 15
10.3.2010 20:28:57   
mami
Уф на колку ли свирки само сум им била..и викаш ист репертоар а? хехех баш би сакала пак да ги слушам тие есни, ама ни журките не се веќе така интересни како порано, или тоа нас ни помина времето и меракот?

(Одговор на членот caci20)
Непосредна врска до пораките: 16
10.3.2010 20:33:27   
caci20
Day off svirat vo Mamas utre i zadutre. Moze zenski da se organizirame nekoja vecer

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 17
10.3.2010 22:55:38   
jovanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

Уф на колку ли свирки само сум им била..и викаш ист репертоар а? хехех баш би сакала пак да ги слушам тие есни, ама ни журките не се веќе така интересни како порано, или тоа нас ни помина времето и меракот?

se e interesno no vo ovoj del od zivotot pogotovo koga imas bebe ili dete malo celoto vnimanie ni e nasoceno okolu niv taka da togas sum primetila baras muzika koja ednostavno ke te otpusti.Inaku mozam da slusam se samo ne onie od tipot na turbo folk i sl.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 18
11.3.2010 9:19:34   
vezilka RR

Мене Blue Funky Individuals ми се свиѓаа повеќе од Day Off...

Дечки, тука сме некаде со вкусовите, а веројатно сме иделе и по истите места..гарант се знаеме :) Кога сме кај Blue Funky, типот на клавијатури ми е зет, и сега има нов бенд Infuse, страшни се..имаат авторски песни и од нашиве можам да ги споредам само со Bei the Fish.. Иначе во јуни идеме на концерт на Billy Idol???

Непосредна врска до пораките: 19
11.3.2010 9:26:57   
caci20
Lele i jas cuv, ama za belgrad. Doaga i vo Skopje?

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 20
11.3.2010 9:33:59   
deluxe
slusam pop, rok, i se sto me raspolozuva.

Непосредна врска до пораките: 21
11.3.2010 9:35:07   
vezilka RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: caci20

Па јас така сабајлево прочитав на ФБ. На 20 јуни на лизгалиште...

Непосредна врска до пораките: 22
11.3.2010 9:43:55   
natasha
BUDDHA BAR,CHILAOUT MUSIC

Непосредна врска до пораките: 23
11.3.2010 11:13:16   
Leonida
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

ИЗВОРНА ПОРАКА: caci20

Па јас така сабајлево прочитав на ФБ. На 20 јуни на лизгалиште...

Да, доаѓа, вчера и на вести кажааuser posted image

Непосредна врска до пораките: 24
11.3.2010 11:48:55   
gvenda
epa jas izrasnav so svirki po klubovi pa posle i zurki itn. sea najveke si slusam i odsekogas ravel, sega life radio, a moram da kazam deka se slozuvam so toa deka day off imaat ist repertoar i mi se podzgadi od niv malku zdosadija uste jas koga iskacav a mozam da zamislam sega ma da mene i dobro bi mi dosla edna svirka pa i od niv da euser posted image  
Sega vo bremenosta mi doaga i ponekoja selska da si pustam duri zacuduvacko za mene pa se plasam kerka mi da ne bide nekoja turbofolkerka ke ja skrsamuser posted image  
A denta koga sme ja napravile mi dojde site makfestovski hitovi da gi simnam i da si uzivame vo niv mmmmmmm mora toa da znaci nesto
aj aj zabegav

Непосредна врска до пораките: 25
Страница:   [1] 2   Следна страница >   >>
Страница: [1] 2   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали вашите момчиња си ги допираат пенисите?
пеперутка16

Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.