LoveableMe RR
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: весник stvarno neznam so da pravam.uste malku ke pominat 2 meseci posle neuspesnoto in vitro,neznam sto da pravam,dali da odam da mi vratat zamrznati embrioni ...... imam septum 4-5 mm za koj minatiot pat doktorot Lazarevski rece deka nema da go cepkame... Весник, ќе ти дадам само мислење, а потоа ти прави како сакаш. На една моја другарка која кај него правеше 4 ИВФ и викаше дека има мал септум кој не прави проблем за забременување, па да оди на друго место и правеа хистероскопија, на која не и открија 1, туку 9 септума, девет! Тие другите не можеле да ги видат на ехо...сакам да кажам кога веќе се гледа септум, тогаш подобро да се отстрани, па да ти вратат смрзнарти, шансите ти се зголемуваат 70-80%, а викаш спермограмот ви е лош, па подобро да ја искористите секоја шанса, да не се малтретираш со дополнителни ИВФ-а. Во секој случај што ќе решиш твое е, позз секое добро Ловелу30, мило ни е што ни се приклучи, ајде пишувај ни повеќе, девојките ќе ти одговорат што беа скоро на ГАК, мислам упат од матичен треба и на 1 ден од циклус да се јваиш на ГАК за терапија ако треба. Позз