|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Солариум - да или не?
9.5.2012 11:00:27   
rina13
Јас одев на солариум неколку пати се додека 2 прста и подлактицата не ми помодреа од памет се извадив, среќа се заврши добро.Ова лето не планирам ќе преминам дирекно на сончање.Инаку воопшто не сум против се додека тоа е умерено нели умерен тен тоа ми е ок, ептен па кога ке видам некоја се гламносала не ми изгледа баш убаво.

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 26
9.5.2012 11:09:14   
JovanaJ
Ne sum bila i ne planiram da probuvam. Potemnuvam brzo i nekako ne sum ni pomislila na toa.

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 27
11.7.2012 10:59:12   
AnnaMolly RR
Какво искуство имате со солариум?

Јас бидејќи сум многу бела, си помислив да одам едно 2-3 пати на солариум за да не бидам како сирење на плажа.
Ако некој одел, може и препораки да ми дадете за некој салон.

Live and let live

(Одговор на членот JovanaJ)
Непосредна врска до пораките: 28
11.7.2012 12:30:55   
Beatris
АнаМоли солариум си е солариум, гледај да ти е негде во близина за да не се акаш по жешково, битно да си прашаш дали/кога им се сменти лампите, и оди едно 5 пати по кратки интервали за да направиш подлога за на одмор

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 29
11.7.2012 12:46:20   
mila28
Jas sum protiv solarium, imam koristeno samo ednas paket od 5 serii , znam deka se spremav za na odmor vo Turcija i sakav da otidam spremna isoncana user posted image , tamo izgorev i mi se pojavija bemki i pegi na gradniot kos koi predhodno ne sum gi imala, eve i psole 5 godini seutse gi imam, se si mislam deka za da se pojavat doprinese i solariumot, taka da od togas ne sum ni i pomislila povtorno da odam.

Your children will become what you are; so be what you want them to be

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 30
11.7.2012 12:47:25   
kikicka
АнаМоли јас бев 3 пати и тоа по 8мин доволно колку да не изгорам,и да не изгорев туку си се вратив убаво искунчана. Инаку имам фобија од солариум ама се издржува за убавина НАЛИ?user posted image
И сега планирам да изодам да се освежам,ама ке му легнам 15мин.
Така да ако сакаш,оди нема да забележиш мнг разлика првиот пат ама аконосеш долен дел ке видиш уште вечерта нијанса.
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Какво искуство имате со солариум?

Јас бидејќи сум многу бела, си помислив да одам едно 2-3 пати на солариум за да не бидам како сирење на плажа.
Ако некој одел, може и препораки да ми дадете за некој салон.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 31
11.7.2012 15:23:27   
Natuska85
И јас бев кај Дадар пред одмор 5 третмани и си добив некоја убава подлога,ама не го препорачувам не им беа сменети ламбите и слаб некако им беше солариумот.Јас како што имам потемен тен за 5 третмани требаше повеќе боја да добијамuser posted image .Имаш многу понуди по овие страниве со попусти,ѕирни

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 32
11.7.2012 21:42:27   
mila mama
Сум била на солариум неколку години по ред. Секогаш различен број третмани и различно времетраење. Фала богу до сега никогаш не сум изгорела, баш сум добивала равномерен тен и дури и не сум се мачкала со тие млеката за солариум. Се зависи од солариумот колку долго треба да се сончаш, обично персоналот препорачува некоја минутажа во зависност од јачината на солаумот. Годинава не сум била, пошто се оперирав септември 2011 од слепо црево и ми рекоа да не го сончам местото 1 година. Сеа и за на одмор се мислам дали да го покривам или да се правам ербап...Во Скопје единствено сум се сончала во афродита во аеродром и беше така такаuser posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 33
27.7.2012 14:18:13   
AnnaMolly RR
Има ли некој искуство со тоа „сончев спреј“? Во Силуете има некоја нова понуда со прскање со спреј за потемнување.
Прашувам за една колешка. Ја интересира дали подеднакво се нанесува спрејот, да не изгледа како шугава user posted image

Live and let live

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 34
16.6.2013 11:49:30   
Bethany
Немам одено во солариум до сега, искрено некако страв ме фаќа од тие затворени простори,што знам... Сега слушнав има и некои други опции.... не знам какви, не знам ни цените какви се. Отприлика колку кошта, знае ли некој?

Сега би отишла барем неколку пати, првите по пет минути само, за да имам малку подлога пред одмор, бела сум ко сирење, премногу бела, а овака немам каде да фатам боја, балконот ми е во ладовина user posted image

АМА тука претходните постови што прочитав, некоја изгорела очите user posted image МИслам како може очите да ги изгори? user posted image
Ај, од пет минути нема белки нема до толку да изгорам....

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 16.6.2013 11:53:20 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 35
16.6.2013 14:01:18   
andrijance90
Имам одено на солариум за матурата user posted image и толку беше, добив баш убава боја која траеше, сепак е важно да се избере салон со квалитетен солариум, да не правам реклама нема да пишам тука кој е user posted image и не можат очите да изгорат затоа што ти даваат заштитни наочари кои ги носиш и иако имаш наочари препорачливо е да не ги отвараш очите додека трае третманот. На почетокот е по 2-3 минутки а потоа се повеќе и повеќе се зголемува user posted image И да препорачливо е пупките на градите да не се изложуваат, јас си сечев влошки и ги лепев на брадавиците user posted image така ми кажаа од салонот user posted image

И најубаво е стоечки солариум, си иамте музиче, ви збори таму некоја тетка кога е крај на сончањето, вратата цело време си е отворена ако ве фати паника може да си излезете user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил andrijance90 -- 16.6.2013 14:05:03 >

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 36
16.6.2013 21:41:27   
Bethany
Андријанче90, фала за инструкциите user posted image

Па јас сакав така нешто најминимално, ама имам и алергија на сонце која се јавува кога сум неприпремана (Боже на стари години и алергија на сонце добив хехе), па си мислев да си добијам некоја подлога, па со соодветна крема за заштита ќе биде полесно. Читав некои искуства на жени кои со алергија прават така.
Ќе одам да се распитам деновиве, ама таа опција со стоење дефинитивно повеќе ми се допаѓа, таков ќе барам user posted image
Е сега за квалитетот можам само да ризикувам, бидејќи не можам да се ослонам многу на препораките тука. user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот andrijance90)
Непосредна врска до пораките: 37
18.6.2013 0:50:30   
andrijance90
Гледам не е проблем па ке пишам дека јас одев во Афродита С, отидов по препорака ми кажаа дека тие ламбите во солариумот како ли се викаа не ми текнува user posted image се исти како оние со кои се зрачат малите бебенца при некои проблеми, така да топло ти препорачувам да си одиш таму,. Јас не да сум бела, пребела сум, ни изгорев , ни проблеми имав нешто после тоа се беше супер user posted image

Непосредна врска до пораките: 38
18.6.2013 8:09:01   
rina13
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Андријанче90, фала за инструкциите user posted image

Па јас сакав така нешто најминимално, ама имам и алергија на сонце која се јавува кога сум неприпремана (Боже на стари години и алергија на сонце добив хехе), па си мислев да си добијам некоја подлога, па со соодветна крема за заштита ќе биде полесно. Читав некои искуства на жени кои со алергија прават така.
Ќе одам да се распитам деновиве, ама таа опција со стоење дефинитивно повеќе ми се допаѓа, таков ќе барам user posted image
Е сега за квалитетот можам само да ризикувам, бидејќи не можам да се ослонам многу на препораките тука. user posted image

Сонцето е прејако и да нема човек ќе пројави алергија(Цел живот сум немала проблем од 20години наваму секоја година се исфрам. Јас на солариум сум била неколку пати не е страшно доколку не премине во константно кварцање. Можеби ќе ти треба 2, 3 пати пред одмор. Инаку идев еднаш неделно по 25 мин во обичен солариум турбо не сум пробала викаат поефикасен бил.

Непосредна врска до пораките: 39
Страница:   <<   < Претходна страница  1 [2]
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Оди на:

Анкета

Дали вашите момчиња си ги допираат пенисите?
пеперутка16

Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.