Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ех, жолтица, нашата болна тема. Нека не се секира другарка ти ние бевме жолти три месеци. Секое дете различно ја поминува. До три месеци е нормално. Само треба повеќе да цица и што е можно повеќе на дневна светлина. Еве ја темата за жолтица.
Samo da ve pozdravam i da vi posakam ubav den. Ne mozam tolku cesto da se uklucuvam, ama ve citam, i ke pisuvam koga mozam... imame problemi so strujata, sega i so internet, aman vekje... ne za drugo, i detevo nauci sto e struja, pa sekoe utro koga ke se razbudi so prsteto pokazuva na sijalicata i vika "ai"
ajde i od mene dobar den kikicka so sreka na polaganje pa sto pobrgu da si gi zavrsis site ispiti sto ti se nie uste edna nok pominavme nep[respiena do 3h eve sega ja izbanajv i zaspa sabajle malku na vozduh cist izlegovme da ne fati sonce se vo kola kade treba da odeme se izmori raduvajki se na maceto i sega spie
добар ден девојки како сте денес?јас видов прекрасно време и почнав да ги средувам плакарите,таман се разработив дојде девер ми на кафе и сега кој да стане,изгледа работата ќе ја одложам за покасно а може и за утре
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
И јас трето кафе ќе пијам, ова не е нормално од -20 на 16 ама тоа е , метеопати сме си изгледа. Кај нас е топло и убаво ама не се излегува на улица од вода и растопен снег, мене ме фаќа дури некоја депресија од седење дома сама
Леле луѓе и јас сум ко заспана цело време. Ништо не мои се работи откако се вратив во Струга. Само се туркам нешто да правам, а ми се спие ми се плаче. Дали ми е од бременоста, дали ми е од времево Бог знае. Поздрав до сите.
Мене ме фрка гла`а од свеки, ама ај да не скокам од тема на тема Муабетот ми беше дека со дохранава на малку лутам и се губам, важно да не е гладен и да не се гади, нали... А времево плаче за шетање, ама ај, ќе се стрпам уште малку. Кој пие попладневно доцно кафе, повелете
Ja simnav kako aplikacija na iphone od App store, 1 dolar bese. Mnogu e interesna! Se si ima zosto, kako, nacin kako da mu pomognete na bebeto da go nadmine teskiot period koj prethodi na skokot vo razvoj...lepota! M placese i kenkase nokeska i si vidov vo kalendarot i znam deka e razdrazliva poradi toa sto sledi skok! Se prosvetlivme hahahah
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Хелоу и од мене! Икана каде ја најде таа книга? Плс пиши ми линк во пп да се позанимавам и јас
Dobro utro Luci,eve jas ke ti pravam drustvo,stotuku si napraviv kafe,i cekam da mi zapocne denov so rabota,se nadevam nema da ima mnogu..vcera me pobudalea strankive,sum zaspala u 10 koma,vo 5.30 oci 5 banki mi bea,bitno se naspav..
Блазе тебе бар си се наспала, а јас ем во 21.30 легнав ем во 06.30 кога станав си викам пред да го видам саатот сигурно е 01.30-02.00 има време уште до 06.30
Добро утро девојки! Наздравје кафето. Еве и јас лека полека сеспремам за работа, денес богами ќе ми биде турбо. Така ми е кога оставам се за последен момент. Јас не знам што ми е последниов месец некако ич немам инспирација за работа, се тики нешто ескивирам и после се во последен момент
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.