Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Тресни прво што ти пага напамет 17.4.2010 9:13:14
viksa
ne mi se uci, sakam da is lezam cel den
_____________________________ Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.
RE: Тресни прво што ти пага напамет 17.4.2010 9:30:36
melody
Mi se odi doma vo Skopjeeeee ama nemaaaaaa
(Одговор на членот viksa )
RE: Тресни прво што ти пага напамет 17.4.2010 10:09:55
BEBICA
Ke ubijam nekogo kolku sum besna, ko ris.
_____________________________ Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
RE: Тресни прво што ти пага напамет 17.4.2010 10:11:40
ikipp
ic ne mi se rabotiii!!!ama moram...
RE: Тресни прво што ти пага напамет 17.4.2010 10:12:04
ikipp
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA Ke ubijam nekogo kolku sum besna, ko ris. a zosto be bebice?
RE: Тресни прво што ти пага напамет 17.4.2010 10:16:51
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: ikipp ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA Ke ubijam nekogo kolku sum besna, ko ris. a zosto be bebice? Ova e edna od reeetkite situacii da ne kazam tret pat maz mi do koga sme vo brak da me izvadi od takt.Ke odam da se izluftiram inaku ke go zadavam.
_____________________________ Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
(Одговор на членот ikipp )
RE: Тресни прво што ти пага напамет 17.4.2010 10:19:52
ikipp
ajde ke ti pomine,nie sekoj den taka se karame,prosetaj malce so moni,i ke pomine
RE: Тресни прво што ти пага напамет 17.4.2010 10:22:08
BEBICA
Nie mnooooooogu retko no toa retko e tolku jako i nadopolnuva za seto sotanato vreme sto ne sme se raspravale.
(Одговор на членот ikipp )
RE: Тресни прво што ти пага напамет 17.4.2010 10:22:58
ikipp
podobro taka
RE: Тресни прво што ти пага напамет 17.4.2010 10:31:41
viksa
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA Nie mnooooooogu retko no toa retko e tolku jako i nadopolnuva za seto sotanato vreme sto ne sme se raspravale. mozebi deka podolgo vreme go sobirate zatoa vasite karanici se so jak intenzitet . No znaes deka i karanicite se sostaven del od zaednickoto ziveenje i deka mora nekako da se najde nacin da se nadminuvaat polesno
_____________________________ Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.
RE: Тресни прво што ти пага напамет 2.9.2010 20:20:05
Палешка РР
Еххх, само еден ден да имам волшебно стапче...да и направам паффф на све
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
(Одговор на членот viksa )
RE: Тресни прво што ти пага напамет 15.9.2010 22:08:06
mama26
bubasvaba
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Тресни прво што ти пага напамет 16.9.2010 10:49:20
Martins mom
тежок живот....
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Тресни прво што ти пага напамет 16.9.2010 21:35:37
mama26
лиду, лиду, лиду, иду да га видуу. на кумановски ама цепам хехех
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Тресни прво што ти пага напамет 12.10.2010 1:11:34
Bitolcanka
Што е потешко Господи да се преживее: векот, годината, месецот ... мигот?
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Тресни прво што ти пага напамет 25.11.2010 17:17:32
Bitolcanka
Секое зошт о има свое - затоа .
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Тресни прво што ти пага напамет 10.12.2010 17:25:37
mila mama
Ukocena kicma!
RE: Тресни прво што ти пага напамет 10.12.2010 17:29:37
sone
mi se odi nadvor
RE: Тресни прво што ти пага напамет 10.12.2010 17:51:23
Pepelaska *
i mene nadvor mi se odi ama studi
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Тресни прво што ти пага напамет 10.12.2010 17:56:32
lukas
сакам да си купам папагааааааааллллл!!!!!
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Тресни прво што ти пага напамет 10.12.2010 19:51:42
Natuska85
Не сакам за нова година дома да седам
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
(Одговор на членот lukas )
RE: Тресни прво што ти пага напамет 10.12.2010 21:44:49
Pepelaska *
mislam deka ke padnam vo nesvest od setanje niz sobi da go zaspijam sin mi
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Тресни прво што ти пага напамет 10.12.2010 21:51:22
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 Не сакам за нова година дома да седам natuska spremaj kuferite i ajde so mene!!!!!!!
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Тресни прво што ти пага напамет 10.12.2010 21:59:44
Pepelaska *
Pojest cu sve kolacice tebi u inat postacu debela sve devojke nece biti slatke kao jaaa!!!
(Одговор на членот lukas )
RE: Тресни прво што ти пага напамет 10.12.2010 22:02:42
Natuska85
oohoh nece biti slatki kao ja....
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Анкета
Дали вашите момчиња си ги допираат?пеперутка16 Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.